BRAND DE TOP GOL MÂNĂ-SCULPTATE ÎN GHEAȚĂ GUANYIN VERDE JAD PANDANTIV COLIER DE JAD, FEMEI COLIERE SMARALD PANDANTIVE BIJUTERII JAD

216.83lei

243.63lei

-11 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Yuhan bijuterii Jasper cataramă de siguranță pandantiv de sex feminin cu aur de 18K, încrustat vechi Hetian jad pandantiv de aur încrustat jad pandantiv Caietul de sarcini: achiziționarea suplimentară și de colectare de Nr 23 o ᦇ 6 Jasper margele 68 / 10 o ᦇ 7 Biyu Yang verde lanț 498-6m o ා 20 de jad verde inel 280-18 ා o ා 20 Jasper inel 280-20 ා o ා 26 iaz de lotus luna cataramă de siguranță Jad tip: altele Articol Nr.: 23 Stil: Pandantiv marca de Identificare: intern identificare Identificare tip: Bijuterii Centru de Testare, China, Universitatea de Geoștiințe mărci de Certificare: cal și CNAs / CNAL bine ati venit la magazinul nostru * Caracteristică: magazinul Nostru este în vânzare 100% de jad, Perle, agate, Jasp granat cristal de jad alb, jad și jad........Un jad indică naturale de jad, fără a trece prin orice artificiale tratament, modificarea sau îmbunătățirea.Astfel un fel de naturală, de jad nu se schimba cu trecerea timpului.Acesta poate fi păstrată pentru totdeauna și poartă bine .Fals o compensa zece .15 zile pentru a trimite un .Suport professionl de identificare .nici un motiv sa se intoarca .Vă rugăm să fiți siguri de cumpărare.

Bine ati venit la magazinul meu.Satisfactia dumneavoastra este cea mai mare motivația mea!!!

Descriere Produs

* Caracteristică

-Material: Myanmar jad cu certificat

-Dimensiune pandantiv:57*27*6.7 mm (1 cm=0.39 1mm=0,039)

- Colier:trimite frânghie pentru gratuit

-Certificat: adăugare certificat

-Este rafinat manopera și o mare comoară.

-Elementul complet exponate creativitatea și spiritul genial de cultură.

-Mare cadou pentru prieteni sau pentru colecția ta.

-Să vă aducă noroc.

Măsuri de precauție:

1.De zece ori prețul de compensare pentru un produs fals.Suport professionl de identificare .nici un motiv sa se intoarca .Vă rugăm să fiți siguri de cumpărare.

2 Express: Dacă suma comenzii depășește $7, toate comenzile au informații de urmărire.Dacă comanda este mai mică de $7, I se va trimite un pachet poștal sau Singapore pachete, nu există informații de urmărire, dar va ajunge în condiții de siguranță!

3. Contactați-ne: Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați ,vă vom răspunde cât mai curând posibil! 4. Returnare și Schimb: Dacă nu sunteți mulțumit cu bunurile, îl poți returna în mod necondiționat, în termen de 14 zile după ce-l primească .

Etichete: vaza guanyin, guanyin, bijuterii jad galben, design inel de smarald, jadeit naturale, laavendar jade colier, jad negru bijuterii, set jad alb, Jade, smarald natura

Numărul Certificatului De wujunfeicui b 03
Fine sau de Moda Bine
Metale De Tip NICI unul
Principala Piatră De Jade
Partea Piatra NICI unul
Pandantive De Tip slide
Tip De Element Pandantive
Dimensiune Pandantiv Ca imagine
Certificat De Tip CMA
Stil Clasic
Numărul De Model 0102465630
Origine NC(de Origine)
Forma\model RUNDA

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea