DIY din lemn de balsa planor rc avion de Transport Gratuit

272.49lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Specificațiile principale de DIY Balsa Planor RC Kit DBRGK01: Anvergura aripilor: 1550mm Lungime Fuselaj: 820mm Elice: 8 inch pliante elice ========================================== Dispozitive Recomandate (Nu sunt incluse): Control Radio: 2.4 Ghz 4 canale sau echivalent Motor: 2212-1400kv Motor fără Perii ESC: 30A Brushless ESC Servo: 9g servo x 4 buc Lipo Baterie: 11.1 V, 1300-1500mAh 20C Lipo Baterie: 3s Încărcător de Echilibru ========================================================================================= Pls rețineți că acest lucru este unaseembled planor, avion, care vine cu următoarele piese: Toate Piese de Lemn de Avion (Neasamblate) 1:1 Desen de avion 1 pc de 8 inch pliante elice 1 Set de balamale 1 Set de tije împinge 1 Set de clar baldachin 3 buc fibre de carbon tub pentru armare ================================================================ Va vom trimite Foto Manual de Asamblare și Atașați Capacul si Autocolant prin e-Mail. =============================================================================================== Noi vă oferim 3 optiuni, pls alege de la "Opțiuni de Culoare" de mai sus în funcție de nevoile dumneavoastră! 1. Kit fără Capac (Nu Acoperă, nici Motor, Nici Servo, Nici ESC, Nu RC, Fara Baterie, Fara Incarcator) 2. Kit + Capac (Nici Motor, Nici Servo, Nici ESC, Nu RC, Fara Baterie, Fara Incarcator) 3. PNP=Kit + Coperta + Motor +Servo + ESC + 3 lumini LED-uri (CADOU) (Nu RC, Fara Baterie, Fara Incarcator) Transport Gratuit prin Poșta!Sfaturi potrivit noastră experiență de zbor:

1. Dacă este posibil, vă rugăm să-l zboare de la munți înalți pentru primul zbor, atunci va fi mai în siguranță înălțime de avion.Conform mea experiență de zbor, acest planor pot obține nas până când l lanseze la full acceleratie.

2. Dacă aveți o mulțime de înălțime sigură pentru avion, puteți lansa fără putere, apoi la viteza motorului, treptat, să se familiarizeze cu performanță de zbor, atunci veți ști cum să zboare mai bine.

3. Un alt punct este că liftul este pe partea de sus, astfel încât efectul de lift control nu este atât de eficientă decât în mod normal lift, înseamnă că aveți nevoie pentru a responde mai repede sau mai mare pe lift.Că mi-e personal sugestie.Vă mulțumesc foarte mult.Doresc să vă bucurați de zbor cu ea.

Un fel de memento: pentru spinner, deja ne-am schimba la alb sau negru, va trimite alb sau negru spinner la întâmplare.Acest lucru este planor cu Kit-ul, aveți nevoie pentru a asambla piesele în fuselaj și aripi, și în cele din urmă să le instalați!Vom face noastre tot posibilul pentru a ajuta să vă bucurați de asamblare și zboară!Oferim, de asemenea, piese de schimb pentru DIY balsa kituri de avion.Doar spune-ne partea i nr. :-)

Mai Frumoasă fotografie cu Planorul Balsa Avion Kit:

USD 62.99 LA-76.89 USD 89.84-99.83 USD 65.99-99.99 USD 129.8-139.8 USD 79.9-96.9 USD 46.9-69.9 USD 89.9-279.9 USD 116.0-195.0 69.99 USD-102.99 USD 5.96 USD 2.99 DOLARI 9.6-9.9

Etichete: spuma de avion, rc, camion rc, avionul rc, pluta de lemn, airplan rc, lemn de balsa, airplan, unitate de control rezervor, Avioane RC

Numărul De Model lemn DIY planor
Pachetul Include Instrucțiuni De Operare
Starea de Asamblare Kit Neasamblat
Distanța De La Distanță 500mm
Canale De Control 4 Canale
Timp De Încărcare 3-4h
Timp De Zbor 5-10 minute
Caracteristici Croaziera
Stil DIY avion de jucărie
Control De La Distanță Da
Garanție N/A
Tip antrenor avion
Nume De Brand DIYsky
Prize De Tip N/A
Configurare Kit Neasamblat
Controler Baterie AA
Numele balsa planor
Sursa De Alimentare electric
Anvergura aripilor 1550mm
Origine NC(de Origine)
Transport Transport Gratuit
Coduri de bare No
Avertizare Acest lucru nu este o Jucărie
Dimensiuni 1550mm anvergura
Intervalul De Vârstă Adulti
Material Lemn
Fotografie Aeriană No
Modul Controler MODE2
Tensiune De Încărcare 220V

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea