5pcs/Lot 1/4" Axul pedalelor de Efect Rotativ Pointer Knob, 6,35 mm Ax Potențiometru Caneluri buton

26.84lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Bună ziua,vă rugăm să rețineți ce culoare au nevoie de ordine,vom accepta mix de culoare ,sau ne trimite tot negru !!!!!

11 Culoare: Crem,Alb,Negru,Rosu,Albastru,Greeen,Galben,Portocaliu,Gri,Mov,Transparent 6,35 mm arbore de deschidere cu alamă șurub set 20 x 12mm

Plata:

Escrow

Transport: Vom trimite coletul la adresa cumpărătorului a scris pe Balioilhaircare.ro,astfel încât asigurați-vă că adresa de livrare este de plin drept.codul poștal este foarte important.În cazul în care cumpărătorul nu este acasă,vă rugăm să contactați local exprime cât mai curând.Cumpărătorul este responsabil pentru clearance-ul vamale, taxe de import.În general, aceste taxe este mai mic, vom declara pachet cu valoare mai mică.

Restituire & Return:

Dacă nu sunteți complet mulțumit cu produsele noastre,vă rugăm să returnați-l în termen de 7 zile pentru o rambursare completă.

Revenirea element trebuie să fie nefolosit și ambalajul său original și condiție.

Clientul este responsabil pentru toate cost transport.

De REMARCAT:

Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback negativ, oferindu-ne o șansă de a rezolva problema ta,multumesc!

Contactați-ne:

Dacă sunteți interesant în produsele noastre,puteți trimite un mesaj la noi,vom răspunde la prima dată.

Mult Noroc și Au o experiență de cumpărături frumos!Păstrați legătura!

Etichete: potențiometru multi, gri buton potentiometru, suprafata mare buton, recom comutator rotativ, aur buton, chitara pointer, rezistent la potențiometru, ir encoder, 4mm buton, foto encoder

Tip Comutator Buton de comutare
Certificare ROHS
Tip De Element Switch-uri
Dimensiune 20x12mm
Material ABS
Ax 1/4" sau 6,35 mm

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea