70Pcs Electric Micro-Gravor Pen Mini Bricolaj Gravură Trusa de scule Pentru Metal, Ceramica Sticla de Plastic de Bijuterii din Lemn Cu Scriber Gravor

82.92lei

129.54lei

-35 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

{infomodule}

70Pcs BRICOLAJ Electric Gravură Tool Kit Mini Polizor Gravură Stilou Pentru Bijuterii Diamond Lemn

Descriere:

Tip:Electric Gravură Tool Kit

Culoare:Negru/Roșu

Tensiune de alimentare:100-240V

Plug:UE/SUA Plug

Single Speed:20000

Viteză Variabilă:3000-20000

Collet Dimensiune:0.3-3.2 mm

Cantitate:70Pcs/Set

Pachetul inclus:

1 x Instrument de Gravura

1 x Gravor Pen

1 x Adaptor de Alimentare

1 x Manual de Utilizare

2x Spirală Capete de forare

2x Bielei

3 x Mic din Oțel Inoxidabil Lame de Ferăstrău

3 x Mic Diamond Cutter Lame

6 x Lustruire Sfaturi

6 x de Șlefuit cu Bandă

16x Șabloane

30x Biți de Diamant

Caracteristică:

100% de Brand nou.

【 VITEZĂ fără TREPTE 】 viteza electric micro gravor pen poate fi ajustat de la 3000 la 20000 RPM (Rotații pe Minut), controla cu ușurință gravură / desen cale.De obicei, reduse viteza pentru metal și lemn, viteza de rapid pentru sticlă și ceramică.

【 FUNCȚIONAL, VERSATIL 】 scriber etchers electric micro gravură set de instrument este potrivit pentru găuri de foraj, slefuire, graving și de tăiere.Sunt 6 tipuri diferite de stil lustruire capete cu șlefuire inel.Și 8 șabloane unice satisface toate nevoile dumneavoastra de liniile fine de șanțuri adânci care să vă ajute să poloneză și finaliza orice gravură mai rapid și mai ușor.

【 CONFORTABIL MÂNER 】 Lumină și compact pen-ca design oferă o utilizare confortabilă pentru precizie gravură de performanță de la liniile fine de șanțuri adânci, puteți ține ca un creion, mâner Ergonomic adaugă un plus de confort și de echilibru, de control, permite de a efectua complicate de muncă fără stres excesiv pe încheietura mâinii sau de mână.

【 DURABIL și de ÎNCREDERE 】 Electrice portabile de gaurit este potrivit pentru a decora sau personaliza o mare varietate de materiale, pot fi folosite pentru decapare, lustruire lemn, metal, piele, sticla, plastic, unghii acrilice, animale de companie manichiura, ceramică, lemn, piele.Grava pentru protecția împotriva furtului etc.

【 Mai MULTE ACCESORII 】 Acest DIY vibro gravură instrument, inclusiv complet pentru a termina gravură de muncă, Gravor Pen, Carbură de Scrib,Diamant Biți, Lustruire Sfaturi, de Șlefuit cu Bandă Mâneci, Șabloane și conducător ect..

Funcționare:

1.Acest instrument este de design pentru carver, grava, deruta, pisa,ascuți,nisip, poloneză, detalia și mai mult.

2.Deconectați instrumentul formă priza electrică înainte de a încărca un pic.

3.Apăsați butonul de blocare a axului.Utilizați collet cheie pentru a slăbi collet.Insertie bit ( nu sunt incluse).și strângeți inelul de fixare în siguranță.Dar evita excesul de strângere a collet și nu utilizați niciodată un pic deteriorat.

4.Există un comutator ON/OFF.Când comutatorul este activat, instrumentul se execută la 3000RPM.Acolo isa comutator indicatorwith anorange linie pe ea.

Glisați comutatorul pentru a găsi viteza nevoie de 3000-20. 000 RPM.Glisați comutatorul la punct negru pentru oprire completă.

5.Când finishecMurn pe unealta și deconectați-l.

Reguli De Siguranță:

1.Întotdeauna deconectați instrumentul atunci când vă schimbați accesoriu sau collet.

2.Nu se angajeze arborele buton de blocare în timp ce instrumentul este pornit.

3.Nu utilizați aparatul în apropierea apei sau în apă.Dacă motorul cade în apă, deconectați-l imediat și să nu atingă apa.

4.Nu atingeți pic sau collet după folosind-o pentru că pic și collet sunt prea fierbinte pentru a fi atins cu mâinile goale.

5. Ține praful din ochi și plămâni prin utilizarea unui ochelari de protecție sau o mască de praf.

6.Întotdeauna "deconectați" după utilizarea aparatului.

7.Atunci când nu este utilizat.instrumentul trebuie să fie depozitate într-un loc uscat și păstrat la îndemâna copiilor.

Notificare:

1.Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.

2.Vă rugăm să permită o ușoară abatere de la datele de măsurare.

3.Vă rugăm să permiteți-eroare de 1-3cm.

Etichete: diy instrument de gravare, pentru lemn, engrav machin, engrav, cu laser de gravare mașină, de sticlă, mașini de gravat, ambarcațiuni din lemn, rotund de sticlă masina de gravat, scribe instrument de plastic, Lemn, negru pix

Plug UE/SUA PLUG
Single Speed 20000
Tip Electric Gravură Tool Kit
CNC sau Nu Normal
Origine NC(de Origine)
Cantitatea 70pcs/set
culoare Negru/Rosu
Collet Dimensiune 0.3-3.2 mm
Tensiune 100-240V
Certificare NICI unul
starea Noi

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea