Imprimate 3D benzi Desenate Demon Slayer Copii tricou de Moda Hip Hop Tricou Baieti si Fete 3D Kimetsu nu Yaiba Copii Cool T-Shirt

34.60lei

52.44lei

-34 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Bine Ati Venit Picătură De Transport Maritim Și De En-Gros!

Nume produs: 3D t-shirt și topuri

Stil: Casual, Fashion

1. Timp de preparare : avem nevoie de 3-5 zile Lucrătoare pentru a pregăti pentru dumneavoastră în funcție de numeroase comenzi in fiecare zi.

2. Timp de livrare : Înainte de a ne putem livra comanda dumneavoastră, trebuie să vă pregătiți produsele, nu strict de calitate-teste de control și cu atenție pachetul de elemente.Timpul necesar pentru a pregăti elemente pentru transport este separată de timpul de livrare, dar nu vă faceți griji, timpul nu va fi mult timp.Vă mulțumim pentru înțelegere!

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele și 5 stele de rating detaliată a comenzii.Odată ce ne arată în captura de ecran de 5 stele, vă vom oferi o REDUCERE de 5% pentru urmatoarea comanda. 2. Vă rugăm să e-mail-ne înainte de a părăsi feedback-ul negativ sau de deschidere, orice disputa de pe site-ul.Comunicarea este cel mai bun mod de a rezolva problemele.

Etichete: kimetsu nu yaiba tricou, kimetsu nu yaiba zenitsu, demon slayer kimono, nezuko tricou, Demon Slayer, demon slayer tricou, tricou tanjiro, demon slayer merch, kimetsu tricou, lama de demonul distrugerii

Guler O-Gât
culoare Ca imagine
Gen Bărbați Femei
Tesatura Tip Postav
Nume De Brand Rholycrown
Topuri De Tip Tees
Pentru sezonul Vara
Stil Casual
Material Poliester
Cu glugă No
Tip De Element topuri
Print Ghost Blade /Demon Slayer/Kimetsu nu Yaiba
Maneca tricou maneca scurta
Model Tip 3D
Maneca Stil Regulat
Lungime maneca(cm) Scurt
Gât o gâtului

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea