En-gros AIO Baby Scutece de Pânză Cusute Introduce Copilul Noaptea Scutec Reglabil Bambus Cărbune de Buzunar Pânză de Scutec cu două Clini

288.64lei

360.82lei

-20 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Scutec Material: - Strat Exterior: Impermeabil Tipărite PUL/TPU

- Strat Interior: Soft De Carbune De Bambus Interior

Cât de multe scutece ai nevoie?

- Nou-nascuti la 4 luni ... 20~30 de scutece pentru copii (de la 4 la 10 luni) -- 20~25 de scutece

- Copil (peste 10 luni) -- 15~20 de scutece

Aceasta depinde de cât de des vă spălați rufele.Caracteristici: - Dimensiuni : Pentru copii cu o greutate de 3 - 15 kg (6,5–32pounds) - Dimensiuni de inserare: 35cm lungime (13.77`) X 13.5 cm în lățime (5.31`)

- Temperatura de spălare: Sub 30°C. (mai Puțin de 86 °F) (ATENȚIE: vă Rugăm să se spele scutece acoperă și se insera separat, vă rugăm să nu se spele scutece împreună cu alte haine.Puteți adăuga un pic de sare în apă atunci când se spală scutece - O dimensiune de proiectare: S. M. L toate într-o singură dimensiune. (Vă rugăm să reglați butonul în funcție de mărimea corpului de copil) a Remarcat:Trimite prin culori aleatorii,dacă doriți o altă culoare pls lasati comentariu sub comanda ta!!!

Despre Ohbabyka AIO Produs

SIMPLU : All-In-One (AIO) cârpă scutece sunt la fel de ușor ca scutece de unica folosinta.Doar fixați pe copil și du-te!Perfect pentru o zi de îngrijire și familiile ocupate

CONFORTABIL : Căptușit cu strat rezistent la pete, cărbune de bambus lână.În plus moale bambus material păstrează pielea uscată și confortabilă

VERSATIL : design Unic, cu buzunar pentru deschiderea cârpă scutec insertii.Personaliza absorbție pentru 'super umed sau pentru utilizarea de noapte ( insertii sunt vândute separat)

REGLABIL : Tapiterie design cu butoane de ajustare pentru a regla naștere la Mici, Mijlocii , Mari sau foarte Mari dimensiuni.Talie tab fixează oferă o potrivire confortabil pentru talie mică.Hip fixează pentru a ajuta la prevenirea aripa cazute.Se potrivește copii de 10Lbs la 35 lbs

În condiții de SIGURANȚĂ : Ohbabyka Cârpă Scutece sunt testate și certificate în conformitate cu SGS normele și reglementările de siguranță Ce folosim carbune de bambus interior?Cărbune de bambus este fabricat din bambus, printr-un proces de piroliză.Este cunoscut de a avea porozitate mare.Diferite impurități sau corpuri străine va fi absorbită pe o largă suprafață de cărbune.Atunci când aerul trece peste, dacă umiditatea este ridicată, cărbune va absorbi umezeala și aerul va fi convertit la aer uscat.Dacă aerul este prea uscat, atunci cărbune va gestiune proprie de umiditate, astfel reglarea umiditatii din aer.

Hipoalergenic - fibre de Bambus cărbune proprietăți sunt non-iritant pentru piele, făcându-l ideal pentru persoanele cu pielea sensibilități sau alte alergii și dermatite.

Termice de reglare Asigură că sunt cald în timpul iernii și se răcească în vara.Cărbune de bambus proprietati excelente de wicking îl face ideal pentru zilele calde de vară.

Absorbție - O secțiune transversală de fibre de bambus cărbune dezvăluie diverse micro-orificii, permitand scutece pentru a avea o absorbtie superioara.Absoarbe de pana la 60% mai mult decât bumbac.

Respirabil - poros calități de fibre de bambus cărbune oferă o mare lejeritate si este extrem de confortabil împotriva pielea copilului.

Anti-bacteriene - carbune de Bambus material conține un natural produce agent anti-microbian, care previne bacteriile din cultivarea, ceea ce înseamnă miros gratuit!

Etichete: eco, Pânză De Scutec, scutece de pânză dublă clin, scutec reutilizabil, pânză de muselină scutec insertii, bambus de linie, pasăre, braava pânză, dentare sonic, copilul de scutec

Gen Unisex
Material rezistent la apa PUL
pannolini lavabili baby scutece reutilizabile
Nume De Brand OHBABYKA
Tip De Element Scutece
Numărul De Model Altele
Buzunar scutec bambus scutece, Reglabil
Introduce Interior strat de material cărbune de bambus
Potrivit pentru copii cu vârsta 3-36months
o caracteristică Respirabil & reutilizabile & lavabil si reglabil
Scutec dimensiune O mărime se potrivește tuturor
Potrivit greutate 3-15 kg
Clasificarea Scutec
Cantitatea 1
Intervalul De Vârstă 4-6 luni

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea