EXCELENT ELITE SPANKER de Echipament Tactic Sac de Instrument Molle Vânătoare Exterior Impermeabil Husă de Depozitare EDC Durabil Accesoriu

63.18lei

70.20lei

-10 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Partea din spate a sacului este proiectat cu un molle curea care poate fi montat pe orice element cu molle modul system.

Geanta de instrumente tactice pot fi încărcate cu dispozitive GPS, lanterne, cutite, consumabile medicale, telefoane mobile, cărți de IDENTITATE, bani, brelocuri și alte gadget-uri.

Construite de înaltă calitate și material durabil nailon de înaltă elastic de cauciuc.La molle mag pouch este o piesă esențială de echipament pentru a muta sau fast-paced gameplay-ul.

Sac de depozitare concepute pentru utilizare ca un militar sac, de utilitate kit, două cu fermoar fast track, dedicat camping și drumeții, este un cadou excelent pentru amatorii de sporturi în aer liber.

Față de echipamente în aer liber din piața diverse geanta are un Velcro aplicat pe insigna, arată personalitatea.

Dimensiunea De Afișare

Display Fizic

Afișaj Color

Multumesc pentru venirea ta!Doresc aveți un cumpărături fericit!

Etichete: militare tactice geantă cu curea, molle accesorii tactice, muniție sac, edc, edc molle husă de organizator, flyy, geanta cordura, edc instrument, molle tactice, spanker

Caracteristică Rezistent la apa
Greutate 0.12KG
Funtion Magazin de telefon, card de
Tip de sport Vânătoare
Numărul EP112
Nume De Brand EXCELENT ELITE SPANKER
Material CORDURA
Origine NC(de Origine)
Tip Resturile de depozitare pachet
culoare BLK/COB/RGN/ MCP/MAD/TYP
Stil În aer liber de vânătoare tactice militare

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea