16.8 V 4A D-Robinet Încărcător de Baterie pentru Sony V-Lock / V-Mount Baterie și Anton Bauer Aur Monta Baterii Adaptor de Alimentare dtap Plug

148.61lei

185.78lei

-20 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

PowerTrust 16.8 V 4A D-Robinet Încărcător de Baterie pentru Sony V-Lock / V-Mount Baterie și Anton Bauer Aur Monta Baterii Adaptor de Alimentare dtap Plug toate bateriile care au D-Robinet (P-Tap), inclusiv Sony V-Series, Anton Bauer Aur, Roșu MX, F3 FS700, 5D2, 5D3, D3, D800, si D700 ☞ Încărcător Caietul de sarcini: 1 Tip Număr LBC-2C 2 Intput AC100V-240V,50/60Hz 0.8 3 Tensiune de Ieșire DC 16.8 V 4 Curent de Ieșire :2A*2 4A*1 5 Dimensiune 51(L)x35(H)x120(D)mm 6 Greutate 300g 7 Cererea D-robinet încărcător pentru V mount baterie cu D-robinet de intrare 8 Certificare CE ☞ Compatibil pentru: Compatibil cu toate bateriile care au D-Robinet (P-Tap), inclusiv Sony V-Series, Anton Bauer Aur, Roșu MX, F3 FS700, 5D2, 5D3, D3, D800, si D700 ☞ Pachetul include: 1 x D-Robinet Incarcator 1 x Cablu de Încărcare (UE/SUA/AU) ☞ Despre transport

1. Va vom trimite bunurile în termen de 7 zile lucrătoare după ce plata a fost confirmată.Dacă plata nu este disponibil, comanda dvs. va fi închis automat.

2. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4.Avem transport gratuit prin China Post Air Mail,ajunge la cele mai multe dintre țările în 35----60 zile lucrătoare.

5. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

☞ Întoarce&De Garanție

1. Toate produsele sunt inspectate înainte de expediere, deci, dacă nu sunteți mulțumit cu achiziționarea, puteți face schimb de articole într-o săptămână și trebuie să ne contactați în termen de 24 de ore de la primirea de achiziție.

2. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

3. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni,și tu po#.

4. Transport maritim și de manipulare taxa nu este rambursabil și clientul ar trebui să fie responsabil pentru toate taxele de returnare și reshipping.

5. 12 luni de garanție, vă rugăm să fiți siguri de a cumpăra.

☞ Servicii Pentru Clienți: ☺☺☺☺☺

1.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați.

2. Vă rugăm să folosiți Trademanager sau E-mali să ne contactați.Vom răspunde în termen de 24 de ore.

☞ Feedback-ul ☺☺☺☺☺

★ Suntem profund sper că sunteți mulțumit cu achiziția dvs. de la noi.Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele pentru a ne dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Se va lua doar 1 minut.

★ Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri înainte sau după cumpărare.Ne-am angajat să o satisfacție de 100%.Dacă nu sunteți mulțumit, vă rugăm să nu ezitați să să ne anunțați, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema pentru tine.

★ Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră !

☞ Ore de lucru ☺☺☺☺☺

Luni-sâmbătă:9:00-18:30

Notă: Altă dată este disponibil, noi încercăm să vă serviciu în orice moment pentru confortul dumneavoastră cât putem.

Bine ati venit pentru a Vizita PowerTrust Magazin

Etichete: industriale incarcator usb, v mount încărcător de baterie prize, încărcător de baterie lipo, omnibus, d apăsați, 16.8 v încărcător, d atingeți putere, 16.8 v încărcător de baterie, bp-u30 usb, eliminator de baterie ht

Dimensiune 51(L)x35(H)x120(D)mm
Curent De Ieșire 2A*2 4A*1
Ecran De Afișare No
Pachetul Include
Compatibil pentru pentru Sony V-a Monta bateria
Intrare Intput AC100V-240V,50/60Hz 0.8 a
Nume De Brand powertrust
Încărcare rapidă Da
Numărul De Model LBC-2C
Interfață De Ieșire Ieșire USB
Pentru Roșu MX, F3 FS700, 5D2, 5D3, D3, D800, si D700
Ieșire DC 16.8 V
Tip USB
Utilizarea Baterie Standard
D Apăsați încărcător de călătorie pentru Anton Bauer Aur Muntele baterie cu d-robinet de intrări.
Inteligent De Încărcare Da
Notă Bateria nu includ ,
Pachet Da
Greutate 300g

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea