Original AMOLED pentru Samsung Galaxy S9 Plus G965F LCD Display cu Touch Digitizer si Rama Înlocuirea Ansamblului Testat

582.73lei

710.65lei

-18 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Samsung Galaxy S9 Plus G965FLCD Display cu Touch Screen de Asamblare

Caracteristici/Specificatii: Autentic 6.2" Quad HD + Super Amoled (2960x1440) LCD si Touch Screen de Asamblare cu rama sau fara Rama opțional de Brand Nou în service Samsung condiția Fiecare ecran este testat înainte de expediere și de 100% de lucru

Acest Link este doar pentru Samsung Galaxy S9 G965F, vă rugăm să ne contactați sau să ne lăsați o notă, dacă aveți nevoie de G965D, G965N, G965U, G965W!!

Încălzirea Sfaturi:

1.Vă rugăm să verificați de afișare înainte de instalare.

Ne promitem de fiecare ecran va fi testat și în stare bună înainte de expediere.Dar LCD este produs fragil, vă sugerăm să testați LCD înainte de instalare.Și vă rugăm să fiți atenție marfa este fără garanție după instalare.

2.Dacă nu sunteți profesionist cu instalarea, vă recomandăm să solicitați asistență tehnică.

3.Datorită ecranului LCD este fragilă și de mare valoare, este necesar și important să se ia un video la despachetarea pachetului, și va fi o dovadă valabilă atunci când primiți Produs deteriorat.

4. Peste 90 de grade îndoit de la LCD prin cablu va provoca un negru display.Vă rugăm să asigurați-vă că nu este de peste-indoite.

5.Diferite țări au diferite politici fiscale cu privire la produse specifice, este întotdeauna cel mai bine pentru a confirma acest lucru cu dvs. locale autorității vamale înainte de cumpărare.Taxele și impozitele sunt, de obicei, nu sunt incluse în prețul produsului și cheltuielile de transport, sunteți responsabil pentru a șterge TVA pentru toate achizițiile,

6. Vă rugăm să acorde o atenție la culoarea și dacă este cu cadru atunci când plasați o comandă pentru a se asigura că produsul primit este ceea ce vrei.

7. Vă rugăm să asigurați-vă că pentru a umple în adresa corectă atunci când plasarea comenzii, nu vom modifica adresa după scopul de a fi plasate.

8. Dacă aveți orice cereri, vă rugăm să ne contactați.Noi va oferim excelent după-servicii post-vânzare.

Etichete: folie ecran samsung s9, display pentru galaxy s9, corp mijloc samsung s9, sm g965f aur lcd, smartband touch, lcd samsung s9, lcd s9, g965f lcd, sticlă amoled s9, moto xt1805 ecran

Ecran > 3"
Origine NC(de Origine)
Element Stare Renovat
Material AMOLED
Tip LCD și Touch Ecran Digitizor
Ecran Tactil De Tip Ecran Capacitiv
Rezoluție De Afișare 2560x1440
LCD Kit Da
Numărul De Model Pentru Samsung galaxy S9 Plus LCD

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea