DENGJIA 9Cr18Mov Oțel Mâner lemn de Mahon Chineză de Înaltă Calitate Cuțit Bucătar-șef Manual de Legume și Carne Inox Cutite de Bucatarie

147.71lei

155.47lei

-4 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

BINE ATI VENIT LA DENGJIA CUȚIT MAGAZIN OFICIAL!

DENGJIA CUȚIT are toate calitățile pe care le dorești într-un cutit bun, doar mai concentrat și tradiționale.

Urmați-ne pentru a obține mai multe reduceri

7 Inch 9Cr18Mov Laminat Lama din Otel Forjat Chef lui Cuțit cuțit Cuțit Cuțit de Legume

Caietul de sarcini: Mână-forjat cutite de bucatarie pot varia ușor în greutate și dimensiune, iar dimensiunea specifică și greutatea trebuie să fie la fel.Cutit Greutate: Aproximativ 370g Material lamă: 9Cr18Mov Lungimea lamei: Aproximativ 18.0 CM/7 Inch Latime lama: 9 CM/3.5 Inch Grosime lama: 3 MM/0.12 Inch Lungimea totala:Aproximativ 29.5 CM/11.6 Inch Unghi: Peste 60° Material mâner:Cuibourtia mâner de Lemn,de Înaltă calitate din lemn masiv.Mâner Stil: Non-Alunecare Ergonomic Mâner Rotund Caracteristici de DengJia Tradițională Chineză Forjate Extrem de Ascutit Cutit Feliere: Acest Chinez cuțit Bucătar-șef este potrivit pentru feliere, de debitare și joc cu zaruri orice legume sau carne.

Efortul de a proiecta un cuțit bun nu poate fi ignorat

DENGJIA knifves sunt forjate manual cuțit,vom lua fiecare proces foarte serios.În călire - Ciocan -revenire - de prindere din oțel - Ciocan -călire - revenire și alte continuu ciclu de operațiuni.

DE CE ESTE ASCUȚIT--TRADIȚIONALE DE ARTIZANAT

Cum de a judeca un cuțit bun?Cum de a alege un cost-eficiente cuțit de bucătărie de uz casnic printre orbitor de piață?

Instrucțiuni De Întreținere:

1.Cuțitul ar trebui să fie spălate și curățate cu jet de apă după utilizarea.Apoi se usucă cu un cuțit cu un prosop și sotre într-un cuțit de stea sau de bloc. 2.Cuțitul ar trebui să fie depozitate într-un loc uscat, aerisit, mai bine într-un bloc de cuțite. 3.Ține cuțitul acide, alcaline sau orice substanță corozivă. 4.Pentru a menține marginea lamei ascuțite, lama de cuțit marginea ar trebui să fie ascuțit cu un instrument ascutit într-un mod adecvat după o perioadă.

SFATURI

Prima,Brazilian clienții trebuie să plătească o suplimentare de taxele de import atunci când primește bunuri, aproximativ 60%。 Dacă există notificări de noi, vom actualiza informațiile cât mai curând posibil, vă mulțumesc pentru vizita DENGJIA magazin oficial.

Chongqing lui Deng ustensile de bucătărie manufacturing co., LTD

Un producător profesionale tradiționale falsificarea de instrumente.Noastre tradiționale tehnici de forjare a fost temperat de sute de ani și transmise din generație în generație.De securitate Vă asigur că, dacă veți găsi orice problemă cauzată de factori non-umane în produse noi , vă rugăm să nu ezitați să ne contactați imediat pentru înlocuire.în condiții normale de utilizare, dacă cutter are probleme de calitate, cum ar fi broken steel, forma și rupere,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în termen de trei luni cu facturi valide sau vânzări de certificate pentru a înlocui produsele noi.

Etichete: buzunar militare tactice, cuțit, nakiri cuțite, cuțit bucătar-șef, cuțit de bucătărie, cuțit xinzuo, pubg cadou cheie, 7cr17 cuțit din oțel, set sushi, nașul cuțit

Nume De Brand DENGJIA
Funcția Satâr De Carne,Legume Cuțit
Sfaturi Nu se Taie Oasele
Material 9CR18MOV
Certificare SGS
Lama Caracteristici ascuțite și durabil
Parametru 29.5 cm*18cm*9cm
Categorie Inoxidabil Cuțit
Tip Cutite
Caracteristică Eco-Friendly
Producție Centenarul Producător
Cutit Tip Feliere Cuțite
Proces Special de Producție 2 Călire și Revenire
Numărul De Model TM-9080
Proces Special de Producție 1 Manuală, forjare
Origine NC(de Origine)
Utilitate Clicing Cuțit

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea