80buc Lumina Lut Albastru Stick-ul Detașabil Lipici Lut Noroi Pentru Unghii False, Sfaturi de Titularul de Afișare Practică Instrument de Manichiura Accesorii TR907

33.70lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Informații Despre Produs 1.Se poate foarte largă de utilizări, non-toxice și ecologice, reutilizabile, excelent pentru obiecte mici adeziv și repara. 2.Nu lipici parte , extensie bun , o gamă largă de UTILIZĂRI , poate fi folosit atunci când utilizați foarfecele pentru a tăia o bucată mică sau direct de a rupe un pic , întinde chiar , se poate lipi. 3.Potrivit pentru nail art,lipind-o de perete fotografie, poster, arată fereastra, afișare, fotografiere fotografie, desktop repara obiecte, decoratiuni festival, meserii, etc. 4.Ocazie: salon, birou, acasă, școli, grădinițe și așa mai departe. 5.Datorită utilizarea pe scară largă, este cunoscut sub numele de "universal lut".Pachet: 1buc Unghii Adeziv Lut (inclued 80buc mici grile)

1. Toate Standard Înregistrate Metode de Transport în magazin va fi Standrand Transport cu urmărire livrate de către Vânzător Metodele lui, cu siguranță nu prin metodele de transport pe care o alegeți.

2.Ne vom baza pe situația reală pentru a ajuta în mod automat să aleagă cel mai adecvat mod de transport maritim pentru comanda dumneavoastră.

Q: de Ce nu-mi scopul de a fi trimis de metoda de transport maritim pot specifica?

O: Pentru că magazinul nostru vinde diferite tipuri de mărfuri,cum ar fi produse speciale,sclipici,gel de unghii,cuticule,și fiecare țară control vamal standardele sunt diferite, deci vom alege un adecvat mod de transport maritim pentru a trimite, dar vă garantez că de marfă sunt aceleași, vă rugăm să nu vă faceți griji.

Transport

1) 3-5 Zile timp de plumb va fi necesar după ce am confirmat plata.

2) Transport maritim zi este de 30-60 de la nivel mondial de obicei.Balioilhaircare.ro Mod de Transport maritim, cum ar fi EMS/DHL/Fedex, 5-25 zile lucrătoare.

3) Dacă scopul este de peste USD6.00, va vom trimite prin scrisoare de Transport gratuit, aproximativ 30 la 45 de zile pentru a ajunge.

Feedback-ul

1) Feedback-ul Dvs. este foarte important pentru noi, vă rugăm să luați câteva secunde pentru a da un 5 Stele feedback-ul, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă mulțumesc foarte mult!!!!

2) va oferim mereu cel mai mic preț pentru cele mai bune produse și servicii pentru tine.

3) vă Rugăm să ne contactați înainte de a da neutru(3 stele) sau negative(1-2 stele) feedback-ul.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și de a oferi un cumpărături fericit starea de spirit de aici.Multumesc mult!!!

Contactati-Ne

1) Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați!

2) Vom răspunde cât mai curând posibil.dar, te rog permite să întârzie răspunsul pentru non-zi lucrătoare.

Vă mulțumim pentru vizita dumneavoastră, noroc pentru amândoi.

Etichete: pentru unghii printer, vso cuie, dh cuie, lut instrument de lemn, anti albastru din sticla temperata pentru samsung, bomboane pop stick, compania seturi de manichiură, pânză printer, unghii desing accesorii, noutatea seturi de manichiură

Mărfuri De Certificare A Calității Lipici adeziv Noroi pentru Fix DIY False Sfat
Numărul De Model TR907
Origine NC(de Origine)
Dimensiune Nail Tips Showing Shelf set
Articol Fixare Unghii False Tips Displayer
culoare Lumina Albastru
Instrumente Nail Art Unghii Adeziv lipire autocolant noroi
Utilizare pentru Unghii Accesorii Manichiura Instrument De Echipamente
Prize De Tip Comun universal lut
Material Acril
Suport en-gros/navă
Nume De Brand STZ
Feature2 Lut Albastru Lipici Lut Noroi
Tip De Element Nail Art Echipamente
Cantitatea 1buc Unghii Adeziv Lut (inclued 80buc mici grile)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea