Reptile Umidificator 3L Rezervor de Apă Cameleoni, Șopârle, Șerpi Terariu Vaporizator Ultra-Silentios Filtru de Ceață cu Furtun Flexibil

66.94lei

99.89lei

-32 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

1. 3L capacitate: 3L de mare capacitate rezervor de apa, nu este nevoie să adăugați apă în mod frecvent, pe termen lung, de formare a ceții și hidratare.

2. Ultra-silențioasă design: ultra-silențioasă design nu afectează restul de reptile.Anti-ralanti protecție, nu este nevoie să vă faceți griji despre umidificator confruntă cu apa pe timp de noapte sau nu acasă.

3. Comutator rotativ design: cantitatea de ceață pot fi ajustate la va.Cu retractabil furtun flexibil, puteți ajusta lungimea în funcție de nevoile dumneavoastră și să decidă în ce direcție să se răspândească în aer umed.

Descriere:

Ușor de instalat.Foarte potrivit pentru toate tipurile de reptile și amfibieni, inclusiv Hu broasca testoasa, cameleon, bat, soparla, broasca testoasa, dragon de apă, broasca și așa mai departe.

Caietul de sarcini:

Culoare: albastru

Tip: UE, SUA, marea BRITANIE (opțional)

Capacitate: 3L

Material: ABS

Pachetul Inclus:

1 x Umidificator

1 x Furtun Flexibil

Note:

1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

Etichete: portabil de apă vaporizator, generator de ceață umidificator, șarpe de apă, accesorii reptile, aur terariu, lescolton t009i, humidifi, terariu, gecko leopard, aer humidifi

Nume De Brand Lescolton
Zgomot 36db
Certificare ce
Capacitate Alte
Putere (W) Alte
Metoda De Umidificare Ceață De Descărcare De Gestiune
Origine NC(de Origine)
Tensiune (V) Alte

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea