La modă 24LEDs Lumini de Fitness Cerc plin de culoare LED Pierdere în Greutate de Fitness Cerc pentru Spectacol de Dans de Performanță ZJ55

99.56lei

132.76lei

-25 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

La modă 24LEDs Lumini de Fitness Cerc plin de culoare LED Pierdere în Greutate de Fitness Cerc pentru Spectacol de Dans de Performanță ZJ55

Nota 1:Vom păstra confidențialitatea datelor dumneavoastră în condiții de siguranță și nu va dezvălui nici o informație privată.

2:vă Rugăm să ne contactați dacă aveți orice întrebări.După echipa de vânzări vă va oferi o soluție perfectă în prima dată.Produs Caietul De Sarcini:

Caracteristici:

1. LED-ul de culoare schimbare de Fitness hoop avea 24 de led-uri, strobing în diferite modele intermitent, arată diferite culori luminoase, ceea ce face dansul cercuri ca zbor curcubeu în aer.

2. Lumina și culoarea acestei aprinde dans cerc sunt moderat luminoase, nu efectul de orbire și nu prea întunecată.De înaltă rezistență HDPE tub face cerc foarte durabil, tu dont nevoie să vă faceți griji despre asta va rupe în cazul în care cade pe pământ.

3. Acest cerc sport poate proteja talie de la obtinerea rănit, este durabil și, de asemenea, dificil de a sparge.Convenabil pentru bagaje, usor de transportat, potrivit pentru călătorii de afaceri.

4. O modalitate foarte bună de a obține sau de a menține în formă, arderea caloriilor si tonifierea sau pierde în greutate, sau ca o modalitate foarte bună de a se distra în interior sau în aer liber.

5. Unic design de iluminat cu LED-uri colorate te face să te simți ca un curcubeu atunci când porniți cercuri, care este, de asemenea, foarte potrivit pentru etapa de performanță.Perfect pentru spectacol de dans, performanta, exercitii fizice, fitness, pierde în greutate, distractiv.

Notificare:

1. Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină.Vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere datorită măsurare manual.

Caietul de sarcini:

Tip: Lumini LED-uri Colorate Cerc de Fitness

Material: PE + LED strip

Lumini cu LED-uri: 24 repede intermitent LED lumini

Diametru: 90cm

Baterie: 2 x baterii AA(nu sunt incluse) Pachetul Include:

1 x Lumini LED-uri Colorate Cerc de Fitness

1,Despre Transport: După ce comanda produsul, ne va livra achiziție în termen de 3-4 zile.Dacă aveți cerințe speciale,vă rugăm să ne lăsați un mesaj sau contactati-ne direct. 2,Despre Rambursare: în Cazul în care mărfurile sunt deteriorate în tranzit, îl poți returna în termen de 7 zile.Atunci când se aplică pentru o restituire,cumpărătorul trebuie să obțină confirmarea de la vânzător. 3,Despre comerțul cu Ridicata și Dropshipping: Pentru en-gros, va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-8 zile pentru a ajunge.Pentru picătură de transport maritim, putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să. 4,Cum Pot urmări coletul meu?: Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide) 5,Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?: Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci banii nu vor merge la contul meu.

Etichete: fitness hoop copii, shimano vanford, cerc larg de fitness, hoola hoop, grele hoop, hollahop, consiliul de dans, pro fitness hoop, echilibru în greutate de fitness, turnboard

Tip Alte
Varsta Universal
Numărul De Model Cerc De Fitness
Numele Departamentului FEMEI
Funcția Fitness
Nume De Brand Puternic-Toyers
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea