Comerciale din Oțel Inoxidabil Mașină de tăiat Carne Electrica Cutter Multi-funcție Automată de Tăiat carne de Porc Carne Polizor de uz Casnic 550w

330.76lei

367.51lei

-9 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Carne electrica Cutter Comerciale din Oțel Inoxidabil, Masina de debitare Multi-funcție Automată de Tăiat carne de Porc Carne Polizor de uz Casnic 220v

Imaginea arată

Parametrii de produse:

Nume: feliator electric

Model: JHY-70

Număr produs:GL1222

Tensiune de alimentare: 220V

Putere: 550W

Funcția: felie, rupe în bucăți, Qieding

Greutate brută: aproximativ 14kg

Dimensiune produs: 260*300*350 mm

Notă: dimensiunea de cuțit pot fi selectate de la 2.5 mm, 3.5 mm, 5mm, 7mm, 10mm (implicit 3,5 mm cuțit)

Notă: nu se Pot tăia oasele, tendoanele, de porc, nuci, astfel încât să nu deteriora masina

Sfaturi:

Dacă cuțit pieptene este plasat incorect, acesta va fi ușor pentru a obține blocat sau direct daune cuțit. (Dacă nu știți, vă rugăm să contactați serviciul clienți, vă mulțumesc)

Cumparare Notă: Acest produs este pentru acasă sau de afaceri mici numai.

Cum ar fi: mic restaurant / chifle magazin / gratar boxe / restaurante mici, mari, comerciale, industriale, de producție sau restaurante mari vă rugăm să fiți atenți pentru a cumpara!

Vă rugăm să rețineți ca mai jos:

Dacă alegeți "vânzător de metoda de transport"(368.42 usd), ne va ajuta pentru a aranja transportul maritim și de livrare la cel mai apropiat port!

Dacă de transport maritim, după sosirea port destinație, cumpărătorul trebuie să plătească portul de destinație taxe (cum ar fi terminale de manipulare taxe, documente, taxe, taxele de depozitare, etc), impozitul să facă vămuirea și ridica bunurile.

Dacă alegeți DHL / ARAMEX/ FEDEX,TNT ,UPS, ECT, ne va ajuta pentru a aranja transportul de international expres și direct, livrare la adresa ta(ușă în UȘĂ DE SERVICIU)!

1)În scopul de a proteja obiecte și de a evita orice daune la procesul de transport maritim, atunci Când primiți pachetul, Cumpărătorii ar trebui să verificați pachetul / bunuri cu atenție înainte de a semna de primirea bunurilor.

Dacă există orice daune, vă rugăm să contactați local ARAMEX / DHL / Fedex de a cere plângeri și cereri SAU vă rugăm să contactați cu noi, în termen de 24 de ore.Apoi să ia fotografii pentru aparat deteriorat și pachet, trimite imediat un mesaj la noi, ne va ajuta pentru a rezolva problemele.

2)dacă aveți orice problemă cu privire la produs sau de transport maritim, vă Rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă.Vom înțelege preocupările și frustrările s-ar putea avea, și va face eforturile noastre de a rezolva probleme.

3)Și feedback-ul dvs. este extrem de important pentru magazinul nostru, Dacă sunteți mulțumit cu produsul nostru și server-ul nostru ,după ce a confirma această comandă, vă Rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv și 5 stele, avem, de asemenea, vă va da "PERFECT 5 STELE",

Atunci când rata de transport maritim de timp parte te rog, ia de tranzit internațional în considerare.Recunoașterea ta ne va face mai încrezători să dezvolte afaceri și să vă servească mai bine.

Etichete: mașina de tocat carne, slicer feliator, masina de tocat carne electrica, mi tocat carne, dcmt 11t308, automat de mașina de tocat carne, cutit carne electrica, electr masina de tocat carne, zdrobi usturoi, carne congelată văzut

dimensiune produs 260*300*350 mm
Funcția felie, rupe în bucăți, Qieding
Numele produsului Feliator Electric
Putere (W) 550w
Nume De Brand LZHZXY
Certificare Alte
Greutate brută despre 14kg
număr produs GL1222
Origine NC(de Origine)
Materialul Carcasei Alte

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea