Lumina de noapte Proiector Cer Stele Lampa de Noapte Cu 3 Moduri de Rotație 3 LED 3 Culori Înstelat Lampa de Proiecție pentru Copil Dormitor Copil,de Crăciun G

24.78lei

36.42lei

-31 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; culoare: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produs-desc { width: 100%; height: 209px; } #descriere { width: 100%; height: 50%; } #detalii { width: 100%; height: 50%; } .ui-cutie-titlu { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-greutate: bold; background-color: #ddd; text-ancora: moșteni; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-cutie-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; de frontieră-top: 1px solid black; } Perfect pentru copiii dumneavoastră ca o noapte de somn.perfect pentru decorare nunta, ziua de nastere, petreceri,acasă, în dormitor, camere pentru copii.

Noua versiune: Cu 3 LED-uri Margele, 3 Modelul de Lumină, proiecte it cerul cu lună și stele, lumina, forma romantic în cosmos, stele, cer, perfect pentru Decoratiuni Nunta, Camera Copilului etc.

Lumina De Noapte Decor.Există popular Star Sky Moon Coperta +Cosmos Capac Proiector lampa, ele pot ajuta să pune universul înapoi acasă, să-ți dau o bucată de cer modificări de culoare, nu este nevoie pentru a găsi pe teren.

Lumina de noapte pentru Copii Rotirea bazei sale, nu va fi diferit colorate spațiu, pentru a găsi constelația ta.De putere mai Mare de Margele sunt mai Strălucitoare și mai frumoasă.Gama de iluminat este, de asemenea, mai mare decât cel vechi.

Copilul tau va fi fascinat de rotație a gaelaxy în timp ce senzație de confort în proiectarea lumini.Luminos și plin de culoare și lumini cu LED-uri va crea un linistitoare in camera copilului tau, oferindu-i copilului o noapte de odihnă bun cu aceasta lumina de noapte.

pentru durabil și de lungă durată de utilizare.Simplu și design creativ își arată dragoste și frumusețe și atitudinea ta față de viață.Ca un Cer delicate Lumina de Noapte Proiector, acesta nu este doar decor perfect, dar, de asemenea, un mare cadou pentru prieteni și familie.Alege una și face viața mai plină de noutate, de acum încolo.

Perfect pentru copiii dumneavoastră ca o noapte de somn.perfect pentru decorare nunta, ziua de nastere, petreceri,acasă, în dormitor, camere pentru copii.

culoare:negru

material:ABS

dimensiune:Mingea înălțime: Aproximativ 28cm

Diametru minge: Aproximativ 20cm

Conținutul Pachetului:

1*set de proiecție, lumini stele accesorii

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: proiector de stele, babi fata, noapte înstelată proiector tiktok, mini proiector, planetariu, proiector, culoare de noapte proiector, g star dimensionarea, beamer, diy proiector

Origine NC(de Origine)
Numărul De Model Cer Stele Lumina De Noapte Proiector
Nume De Brand Fasdga

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea