2019 Copil Nou Mobilier Clasic Bean Bag Acoperă Scaun Canapea Extra Large Adult Sac De Depozitare Scaun Copil Canapea Scaun Sac De Fasole Acoperi Canapea

82.59lei

87.87lei

-6 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Buna ziua!Bine ati venit la magazinul nostru!Design de moda,100% Brand Nou,de înaltă calitate!Calitatea este pe primul loc cu cele mai bune servicii.clienții noștri sunt prietenii noștri.

Caracteristică:-Top-clasament lenjerie de material, de mașină și de mână lavabil, convenabil de a folosi. -- De mari dimensiuni, stoca până la 50 de animale de pluș, păpuși și jucării de pluș (nu sunt incluse) sau chiar perne și pături. - Perfect pentru stocarea copilului tău jucării moi astfel încât puteți să vă păstrați acasă, organizat si ordonat. -- Multi-scop, sac de depozitare funcționează la fel ca un scaun sac de fasole și este destul de o alternativă la jucărie hamace, containere.

Descriere:

Tip de element: Sac de Fasole

Dimensiune :60 * 75 cm / 23.6 * 29.53 în

Umplutura: Acesta poate fi umplut de aproximativ 1,5-2 kg spuma de particule(nu inclusiv umpluturile)

Potrivit pentru: jucarie de depozitare, canapea

Material: lenjerie de pat

Culoare:Ca Imagine Arată

Greutate:0.6 kg

Caracteristici

-Top-clasament material

-- Măiestria Fine

-- Decor Perfect

Pachetul include:

1 * Capacul(cu înlocuire sac) este de 2-3% diferență în conformitate cu manualul de măsurare.vă rugăm să verificați cu atenție graficul de măsurare înainte de a cumpăra produsul. 1 inch = 2,54 cm vă Rugăm să rețineți că o ușoară diferență de culoare ar trebui să fie acceptabil din cauza luminii și a ecranului.

Etichete: de culoare verde închis canapea, mini canapea, scaun pere, adult scaun, mr bean bags, mama copilului balansoar, blana scaun sac de fasole marea britanie, copii, mobilier, canapea roz, copilul saci de fasole

Intervalul De Vârstă >14Y
Numărul De Model 2019 Copil Nou Mobilier Clasic Bean Bag Acoperă Scaun Canapea
Certificare 2019 Copil Nou Mobilier Clasic Bean Bag Acoperă Scaun Canapea
Material 2019 Copil Nou Mobilier Clasic Bean Bag Acoperă Scaun Canapea
Model Tip Solid
Tip Scaun

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea