Moș Crăciun de Vacanță Calendar Advent 3D Advent Calendar Reutilizabile Numărătoarea inversă până la Crăciun Calendar Acasă Decoratiuni de Craciun

30.68lei

39.85lei

-23 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Moș Crăciun de Vacanță Calendar Advent 3D Advent Calendar Reutilizabile Numărătoarea inversă până la Crăciun Calendar Acasă Decoratiuni de Craciun

Caracteristici:

- 3D Santa forma conceput Numărătoarea inversă până La Crăciun Calendar, Foarte colorate, cu mare detaliată Santa meserii înceapă distracție de vacanță.

-Acest Calendar Advent de înaltă calitate Simțit materiale, Roșii vopsite maner din lemn și roșu buclă pentru agățat, Frumos și viu colorate.

- Adorabil pentru a decora casa ta se pregătească pentru sărbătorile de Crăciun.este un decor minunat, care poate fi agățată pe un perete pentru sezonul de Craciun.

- Începe cu alb stick sau bomboane în buzunar în fiecare zi pentru a Numărătoarea inversă până la Crăciun (bomboane nu sunt incluse).

- Un must-have pentru decorarea casa ta sau de partid, aduce fericire și bucurie de Crăciun.Mare Decor De Crăciun Idei.

Caietul de sarcini:

Material: Pânză

Dimensiune: 64 * 39cm

Pachetul inclus:

1 * Crăciun Advent Calendar

Note:

1. Manual de măsurare, vă rugăm să permiteți-1 ~ 3mm eroare,vă mulțumesc.

2. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același ca în imagine.

Etichete: roboții ford focus 3, bratari motive, botox panama city, bratari prainas, baterie pwt 18650, canada tricou copil, bratari redmi 4, baterie ql652035h, ziua capace băiat

Origine NC(de Origine)
model Mustață
Numărul De Model advent calendar
Material Pânză
Ocazie de anul nou

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea