De Înaltă Calitate Mini Pentru Copii Jucărie Camera Camera Video Digitala Cu Model De Iepure Silicon Caz Camera De Jucarii Si Cadouri Pentru Copii

26.30lei

37.04lei

-28 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Puncte:

1、de Înaltă Calitate: copii jucărie camera este echipat cu un 2-inch ecran de înaltă definiție, video 1080P și 12MP obiectiv pentru recunoaștere facială se concentreze, fotografiere continuă, distribuție, filtre, originale autocolante foto si card de memorie de 4 32GB suport.Ia perfect fotografii și a înregistra vii clipuri video cu camera foto.

2、rezistente la Șoc Camera: Camera are un șoc moale rezistent la maneca, care este foarte potrivit pentru copii și suficient de rezistent pentru a face față cu picături.

3、Dimensiune Mini: mini aparat de fotografiat de jucărie este potrivit pentru copii mici mâini.Cu fermecător desene animate și culori luminoase, este un cadou pentru copii.Este un aparat magic care poate deschide inteligenta, cultiva copiilor de observare și de a descoperi frumusețea.

4、Versatil Jucării: camera jucărie este potrivit pentru fete de 4-9 ani.Peste 30 de efecte foto distractive care vă permite de a spori fotografii cu o varietate de rame foto, timbre și efecte ciudate.Și trei jocuri built-in adăuga distracție.Descărcați fotografii și clipuri video la computer cu inclus cablu micro USB și să le împărtășiți cu familia și prietenii.

5、Alegerea Perfecta Cadou: camera foto de jucarie dimensiune este 8cmx4cmx5cm, care este cel mai bun pentru copii ziua de nastere, Anul Nou și de Crăciun cadou.Cu o frumoasa curea, camera foto de jucărie este ușor de transportat.

Caietul de sarcini:

Nume: Camera Copiilor

Funcția: înregistrare video, foto lua, joc joc

Pixel: 1200W

Foto rezolutie: 1920 x 1080

Rezoluție Video: 4608 x 3456

Expansiunea maximă: 32 GB

Dimensiune: aproximativ 80 mm × 40 mm × 50 mm/3.15*1.57*1.97 în

Greutatea netă: aproximativ 80g

Lista De Ambalare 1:

1 * Aparat De Fotografiat De Jucărie

1 * Cablu De Date

1 * Curea

1 * Instrucțiuni

Lista De Ambalare 2:

1 * Cititor De Carduri

1 * Card de Memorie de 32GB

Notă:

Copiii camera nu are memorie.Ai nevoie de pentru a introduce o cartelă de memorie pentru a face fotografii.Sprijinul maxim este de 32G.

1) Vom accepta Alipay , West Union , TT .Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW .

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL .

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE .NU există EXCEPȚII !Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată , la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Balioilhaircare.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

Etichete: ieftine de calitate aparat de fotografiat digital, camera copil, vidoe camera ușă, Cam 5mp, camera mucegai, vidoe camera microfon, de înaltă calitate digital printer, low-cost de înaltă calitate aparat de fotografiat digital, hifu vmax, camera video

Nume De Brand Rondaful
Tip De Stocare Card SD
Vizor Tip Electronice
Caracteristică Specială NICI unul
Picătură de transport maritim Suport
Zoom Optic Focalizare Fixă
Origine NC(de Origine)
Dimensiune senzor (inch) 1/1.7 inch
Distanța Focală 12 - 50mm
Type2 cu Iepure Model husa Silicon
Senzor Tip De Element CMOS
Setați Tipul Fuselaj
Bliț Extern No
Tip Senzor CMOS
Tip Ecran Ecran Tactil
Greutate <100g
SLR Format Full Frame
De Stabilizare A Imaginii No
Tip 12MP Mini Camera Copii
type1 Cameră Video Digitală
Type3 Crăciun cadou de Anul Nou
Megapixeli Alte
Numărul De Model UD00003
Rezoluție Imagine (Video) Alte
Certificare CE

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea