Devil ' s Blade Anime Figura Kochou Shinobu Demon Slayer GK Zbor Postura Luna Anime Statuie Kimetsu Nu Yaiba figurina Model

371.55lei

743.11lei

-50 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Devil ' s Blade Anime Figura GK Kochou Shinobu Demon Slayer Zbor postura anime statuie Kimetsu Nu Yaiba figurina Model

Produs material: PVC

Loc de productie: China

Produsul inaltime: 31cm

Metoda de ambalare: cutie de Culori

Produs de culoare: GK Kochou Shinobu

Versiune produs: Versiune Remake

Tipul de animație: Demon Slayer Kimetsu Nu Yaiba

Culoare caseta dimensiune: lungime 44 (cm), latime 23 (cm), inaltime 35 (cm)

MODEL DE ÎNTREȚINERE

Aspectul modelului

Cele mai multe desene animate figura modele sunt realizate din material PVC, mai ales asamblate modelele trebuie să fie plasat într-un loc stabil, pentru a evita copii peste 5 ani de joc, astfel încât să se evite pierderea de accesorii model și culoare daune.Evita, de asemenea, copii de mestecat și înghițire în gura lor, acestea sunt foarte periculoase, astfel încât modelul de plasare este foarte special, și este, de asemenea, convenabil pentru modelul iubitorii de a colecta.

Modelul de piele, de culoare

1. Datorită caracteristicilor materialului de hand-made model, trebuie să acorde o atenție la culoarea pielii de întreținere a modelului în sine, încercați să stați departe de lumină puternică, pentru a evita care afectează modelul modificări de culoare sau decolorare.

2. Modelul ar trebui să fie, de asemenea, ținute departe de chimice lichide cu un puternic acid și alcaline pentru a preveni model de a fi decolorate și deformate de vopsire cu agenți chimici.Atunci când modelul este pătată cu alte culori, nu-și spală-l cu sirop și consultați un profesionist înainte de manipulare.Pentru a preveni model de decolorare.

Modelul de praf de curățare

1. Atunci când modelul este plasat pentru o perioadă de timp, praf și murdărie va fi generat, așa că trebuie să acorde o atenție la întreținere de model!Nu se spală cu lichide corozive, cum ar fi diluantul, banana de apa, etc. Puteți folosi o perie moale pentru a matura tot în jos, ștergeți-l cu o cârpă umedă, și de a folosi în cele din urmă o mie de cârpă să se usuce în mod natural într-un loc aerisit.

2. Pentru lumina-figurine colorate sau model de păpuși, ștergeți-le cu o cârpă umedă și pastă de dinți, și apoi ștergeți-le cu apă și puneți-le într-un loc aerisit.Amintiți-vă să nu folosiți un uscător de păr sau clătiți direct cu un robinet.

Etichete: flacără led, demon slayer lampa, Anime Soarta Mare Pentru, anim lampa, ascelina lampa, shinobu, saekano, anime led illume, figura kochou shinobu, rhitta

Numărul De Model Demon Slayer Kimetsu nu Yaiba
Tip Baterie NICI unul
Forma Desene animate
Este De Becuri Incluse Da
Dimensiuni 44*23*35cm
Nume De Brand ASCELINA
Este Dispozitiv Inteligent No
Putere 6-10W
Generarea De Energie Mereu Pe
Tip Atmosfera
Certificare CCC
Tip De Element luminile de noapte
Este Nevoie De Baterii No
Tensiune 220V
Origine NC(de Origine)
Corpul Material ABS
Avertizare a se păstra departe de foc
Utilizare Vacanta
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri
Este Baterii Incluse No

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea