Nigerian Elvețian Voile Dantela din Bumbac Tesatura Satin lac de Broderie Africane Elvețian Dantela 5yards de Înaltă Calitate, Uscat Dantelă Pentru Bărbați E97-25

170.95lei

196.51lei

-13 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

En-gros de afaceri:

Susținem, de asemenea, en-gros de afaceri, dacă aveți nevoie pentru a comanda cantități mari, vă rugăm să contactați cu noi pentru a obține cel mai bun preț en-gros, multumesc.

Lungime:5yards/buc Culoare: Ca imagine

FAQ:

T1.Pot beneficia de reducere?

A1.Pretul este negociabil, Daca u vrei mai mult,doar sa ne contactati.Dacă în vrac pentru o ocazie, putem să-ți oferim prețul cu ridicata.

Q2.Când u va trimite dantela?

A2.Putem livra produsele în termen de 48 de ore de indata ce vom obține sfaturi de informații de plată de la Balioilhaircare.ro.

T3.Cât timp va dura pentru pachetul meu de a primi?

A3.În mod normal, aproximativ 3-7 zile lucrătoare u poate să-l primească.

T4.Cât de multe stiluri pentru a selecta?

A4.Vom face modele noi în fiecare săptămână pentru tine de a alege.

Vom verifica calitatea cu atenție înainte de a trimite,și satisfacția ta este garantat!

CUMPĂRĂTOR DE LECTURĂ:

Cumpărătorul au responsabilitatea de a plăti impozitul și/sau taxa percepută de țările lor dacă este necesar.

Politica De Retur:

1. Vă rugăm să verificați pachetul la tine-l primească, dacă veți găsi orice probleme de calitate, vă rugăm să ne e-mail pentru a reveni în termen de 24 de ore.

2. Toate elementele pentru a reveni trebuie să fie în stare de brand nou, cu toate atârnă etichete atașate și nemarcate, cu ambalajul si cutia originala,

3. Vom credit prețul integral de achiziție, minus taxele de transport originale.Nici o pretenție va fi onorat de 3 zile după primirea pachetului.

Serviciul de vânzare-după:

1 Ne-am oprit instant 3 zile politica de returnare,dacă marfa are nici un prejudiciu,vă rugăm să e-mail-ne la poze,va vom trimite un nou set cât de repede putem.

2 în Cazul în care mărfurile nu este îndeplinită,vom accepta returnarea sau schimbarea,dar mărfurile ar trebui să păstrați în ambalajul original nu este folosit,de transport maritim și de manipulare cost nu sunt rambursabile.

Feedback-ul

Satisfactia clientului este foarte importanta pentru noi.Poate ne ajuta să îmbunătățim serviciul nostru pentru clienți.Vă rugăm să ne contactați pentru decontare înainte de a da orice feedback neutru sau negativ.Obiectivul nostru final este de a ajuta să vă bucurați de cumpărături din plin.

Etichete: întinde dantela oameni, stretch mesh fusta tesatura, african rochie de dantelă, uscat nigerian dantela, dantela elvețian, swiss țesături dantelă, jacquard elvețian voile dantela, dantelă asieta alb, swiss poloneză dantelă în elveția, atiku tesatura pentru barbati

Tesatura Tip Ochiurilor de plasă
Lățime 51'' / 52''
Numărul De Model swiss voile&dantela din bumbac
Technics Brodate
metoda de transport maritim DHL,fedex,ups,tnt,epacket,etc
Utilizarea Africa de Moda de Îmbrăcăminte de Ocazie,Nunta,Petrecere
Nume De Brand libaolian
Material 100% Bumbac
Caracteristică Solubil În Apă
Tip De Produs Dantela
Decor Dantela
Grupa De Vârstă Adulți
Lungime 5yards/pcs
Origine china(continentală)
Setați Tipul No
Tip de en-Gros No
culoare Ca imagine(Galben,Royle bule,Alb,etc..)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea