BIANYILONG 2019 Noi de Vara Casual cu Maneci Scurte Topuri&Tees-O singură Bucată Charlotte Katakuri Cosplay Unisex 3D T-shirt

29.44lei

49.06lei

-39 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Afișare Produs

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele și 5 stele de rating detaliată a comenzii.Odată ce ne arată în captura de ecran de 5 stele , vă vom oferi DISCOUNT pentru urmatoarea comanda.

2. Dacă te-au produs link-ul de pe SNS sau Facebook, va vom oferi un cadou sau DISCOUNT pentru urmatoarea comanda.

3. Dacă nu ești mulțumit nostru porducts, pls contactati-ne inainte de a pleca neutru (3 stele) sau negative (1-2 stele) feedback-ul .Va garantam vom 100% slove orice problemă pentru tine.

4. Te rog un mesaj la noi, înainte de a vă pregăti să părăsească feedback-ul negativ sau de deschidere, orice litigiu pentru comanda .

Comunicarea este cel mai bun mod de a rezolva problemele.

Timp de preparare: avem nevoie de 2-3 zile de lucru pentru a pregăti pentru dumneavoastră în funcție de numeroase comenzi in fiecare zi.

Notă:

Dacă alegeți o opțiune de transport gratuit, coletul va fi livrate direct acasă doar o dată sau o va trimite la oficiul poștal local, atunci ai nevoie să ia numărul de urmărire și ID-ul personal pentru a colecta elementele.Va vom informa imediat ce coletul a fost trimis afară.

Dacă alegeți exprima de transport maritim, vă rugăm să nu uitați să lăsați numărul dvs. de contact, acest lucru este necesar pentru a exprima de transport maritim

Dacă nu sunteți 100% mulțumit cu calitatea de achiziție de Shinside, puteți reveni sau a face schimb de obiecte în termen de 30 de zile de la data livrate.

Cerere: 1. Elementele primite în termen de 30 de zile de la data livrate. 2. Articolele primite neutilizate, nedeteriorat, în ambalajul original. 3. Taxă de retur este platit de cumparator

Etichete: capricorn, guerlain, mamare, moinca, z53, tottenham, FRALU, miște, stafide, pech

Cu glugă No
Guler O-Gât
Tip De Element topuri
Tesatura Tip Postav
Lungime maneca(cm) Scurt
Maneca Stil Regular maneca
Material Spandex
Nume De Brand X Task Force
Topuri De Tip Tees
Gen BĂRBAȚI
Model Tip Print
Stil Casual

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea