XS-5XL Talie Mare Faux din Piele 2021 Moda Sexy Subțire Vin Roșu Femei Jambiere Elastice Push-Up Plus Dimensiune

15.11lei

25.19lei

-40 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

XS-5XL Talie Mare Faux din Piele de Moda Sexy Subțire Vin Roșu Femei Jambiere Elastice Push-Up Plus Dimensiune

NOTĂ: vă Rugăm să comparați detaliu dimensiuni cu a ta înainte de a cumpăra!!!Utilizarea similare îmbrăcăminte pentru a compara cu dimensiunea.Caracteristici: 1.Acesta este fabricat din materiale de inalta calitate,durabil suficienta pentru purtarea de zi cu zi 2.Design elegant te face mai atractiv 3.Meci Perfect cu bluza ta preferata, T-shirt, bluze, rochii, etc 3.Astfel un design de moda jambiere pentru dvs. de zi cu zi și de uzură în aer liber !Eu sunt sigur că vă va place!Caietul de sarcini: Gen:Femei Material:Poliester Haine Lungime:Regular Tip Model:Solid Stil:Fashion Pachetul include:1 BUC Jambiere Notă: Fabrica de Garantare Pantaloni stil este la fel, dar unele Pantaloni Model nu în același loc, fabrica le face aleatoriu.Sper că puteți înțelege.

Culoarea poate fi mai deschisă sau mai închisă din cauza la alt PC/telefon Mobil de afișare.

Instrucțiuni De Spălare

Îmbrăcăminte de îngrijire: spălare de Mână cu astfel de culori și uscat la căldură rece.Vă rugăm să nu înălbitor sau de fier.De când ne-tricou este dotat, vor exista unele riduri pe ea atunci când îl obține, dar nu vă faceți griji.Atâta timp cât este spălată și uscată, ridurile vor dispărea și de pe tricou va arata la fel de frumos ca imagine.

--FEEDBACK--

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele și 5 stele de rating detaliată a comenzii.

2. Dacă te-au produs link-ul de pe SNS sau Facebook, va vom oferi un cadou pentru următoarea comandă.

3. Dacă nu ești mulțumit nostru porducts, pls contactati-ne inainte de a pleca neutru (3-4 stele) sau negative (1-2 stele) feedback-ul.Va garantam vom 100% slove orice problemă pentru tine.

4. Vă rugăm să e-mail-ne înainte de a părăsi feedback-ul negativ sau de deschidere, orice disputa de pe site-ul.Comunicarea este cel mai bun mod de a rezolva problemele.

--TRANSPORT--

1. Timp de preparare: avem nevoie de 2-3 zile de lucru pentru a pregăti pentru dumneavoastră în funcție de numeroase comenzi in fiecare zi.

2. Suntem fabrica direct, cu cel mai bun preț și de înaltă calitate și rapid de producție.Pentru Prieten Rusia și Ucraina Prieten: pls lasă-ți numele complet(în primul rând,de mijloc și numele) și adresa corectă( Apartamentul Nr., Strada, Oraș, Regiune și țară)când plata

--SERVICII--

1. Noi întotdeauna livra pachetul la tine, fără cutie de vânzare cu amănuntul,pls uită-te cu atenție înainte de plasarea comenzii și efectuarea plății.

2.Dacă aveți orice întrebări despre produsele mărime, preț și shippng taxă, pls simțiți-vă liber să ne conatct în loc de a deschide un litigiu sau de a părăsi un feedback negativ.Vă mulțumesc foarte mult!

Etichete: echipamente de fitness push-up, 6xl femei, 5xl femei, decor craniu, chilot negru, larg dimensiune, shein femei, jucărie extraterestru, diy din piele, 5xl

Stil Casual
Model Tip Solid
Tip De Element Jambiere
Grosime STANDARD
Tesatura Tip Postav
Hip-Stil Regulat
Material faux din piele
Nume De Brand Smapeemy
Spandex Spandex(10%-20%)
Lungime Ankle-Length
Gen FEMEI
Varsta Varsta 18-35 Ani
Numărul De Model CC126
Tipul De Talie mare
CUSĂTURĂ CUSĂTURĂ
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea