OLIECO Degetul Bluetooth APP Pulsoximetru Deget Mini SPO2, PR Oximetro de uz Casnic Digital Saturația de Oxigen Metru Portabil

74.29lei

165.09lei

-55 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Degetul Bluetooth APP Pulsoximetru Medicale de uz Casnic Digital Saturația de Oxigen Metru Portabil Mini Degetul SPO2, PR Oximetro

Memento prietenos pentru Tine:

1. Starea funcției bluetooth pe acest oximetru este stabilit în cadrul unui default deschide stat.Atunci când deschideți oximetru, aceasta înseamnă că funcția bluetooth este prea.Dacă a ta este off, vă rugăm să ne contactați.Te învățăm să-l deschidă. (Apăsați butonul și țineți apăsat pentru 3 sedonds, atunci totul va fi bine). 2. Butonul de pe acest oximetru este un ecran 3D touch buton.Atunci când ecranul devine negru, vă rugăm să apăsați cu degetul pe butonul timp de 3 secunde. 3 secunde mai târziu, pe ecran va din nou. 3. Nu există o protecție din material plastic de film (care nu arata plat, clar sau chiar riduri) pe ecran atunci când ați primit coletul.Asta nu înseamnă că ecranul este încrețită.Vă rugăm să nu vă faceți griji.Rupe-l.Perfect va apărea pe ecran.

Tip De Element:Bluetooth Pulsoximetru Deget

Aplicare:Cu Degetul

Numărul de Model: BM1000

Material:ABS

SpO2 ranger:35-100%

PR ranger:25-250bpm

Culoare:Albastru

Suport:IOS & Android

Baterie:2*AAA de 1,5 v(nu sunt incluse)

Auto shut-off:8S

Direcția de afișare:2

De înaltă calitate: oximetru este fabricat din înaltă calitate, materiale ușoare, făcându-l durabil și portabil.

Ușor de citit de: monitorul este nou-conceput cu un viitor mai luminos ecran cu LED-uri pentru a afișa în mod clar rezultatele.Utilizatorul poate citi cu ușurință propriile rezultate sau ajuta pe cineva citi pe ale lor.

Confortabil: de auto-reglare de design de primăvară asigură pentru a se potrivi în orice dimensiune deget fără tensiune, în timp ce degetul clip este capitonat cu căptușeală de cauciuc pentru un plus de confort.

Bluetooth conexiune: Convenabil și rapid conexiune Bluetooth pentru IOS și Android sistem, Date poate înregistra de către software-ul și de export prin bluetooth, e-mail, Skype ect.Aveți grijă de sănătatea ta

APLICAȚIE gratuită:"OxyCare" Aplicația se poate descărca gratuit de la google play și App Store.

Conținutul Pachetului:

1 x Pulsoximetru Deget

1 x Manual de Utilizare

1 x Curea

1 x conexiune Bluetooth manual

bateriile nu sunt incluse in pachet.

NOTIFICARE:

1. Înainte de măsurare,pulsoximetru ar trebui să fie verificat dacă acesta este normal,dacă acesta este deteriorat,vă rugăm să donrsquot utilizare.

2. Donrsquot pune puls oximetru pe extremități cu cateter arterial sau venos seringă.

3. Degetele introduse în cauciuc canal, trebuie să unghia, iar display-ul este aceeași direcție

4. Vă rugăm să citiți instrucțiunile de mai multe întrebări.

Imaginile de tip 2:

Notă :

Q : de Ce să ne alegeți pe noi ?

A : Suntem o fabrica.Noi sprijinim OEM pentru tine.Doar ca mărfurile ne-a furnizat pentru alți vânzători care vând pe Balioilhaircare.ro.Susținem un plus de 2 ani de după-vânzare de servicii (ai nevoie doar de a furniza dovezi și freigt pentru a obține unul nou ).În timp ce compararea cu alti vanzatori, puteți obține Mai multe oferte și servicii de choossing noi.

După-vânzare de servicii: satisfacția Dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați un 5-star feedback-ul pozitiv, dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru și element.Noi va oferim reducere la următoarea comandă.Dacă aveți orice probleme cu element și servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pe linie, sau prin e-mail, telefon hellipWe va încerca noastre cele mai bune pentru a face să vă mulțumiți.Politica de returnare va Vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea de bunuri cu nici un motiv.Vă rugăm să asigurați-mărfurile în condiții inițiale.Vă mulțumesc!

Etichete: monitor ekg, bem bluetooth căști, yuwel, simplu pulsoximetru deget, bluetooth primit, mini proiector, febra metru, oximetru profesionale, metru de oxigen, portabil de oxigen saturație metru

Material ABS
culoare albastru
Direcția de afișare 2
SpO2 ranger 35-100%
Cerere Degetul
Auto Shut-off 8S
Origine China Continentală
PR ranger 25-250bpm
Baterie 2*AAA 1.5 v (nu sunt incluse)
Tip De Element Oximetria
Suport IOS & Android
Nume De Brand OLIECO

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea