De Carbon de Culoare Carenaj Plastic ABS Pentru BMW s 1000 rr 2009-Carenaj Kit de Caroserie pentru BMW s 1000 rr 2009 2010 2011 2012 2013

289.01lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Motocicleta Carenaj Kit

Montarea : BMW s 1000 rr 2009-2014

Realizate prin Turnare prin Injecție, de înaltă calitate ABS plastic.Folosesc vopsea de înaltă calitate.

2x2 Diagonal,Ca aspectul real fibre de carbon, este frumos și durabil.

100% de Brand nou de piese aftermarket, mucegai injecție, pre-forate gauri, ușor de instalat.

include capacul banchetei din spate

NOTE:

Produsele nu includ taxe vamale, dacă se întâmplă, cumpărătorul ar trebui să plătească de unul singur, dacă nu sunteți de acord, vă rugăm să nu cumpere, pentru a evita necazurile.Taxele vamale sunt percepute de către țările importatoare, cumpărătorii trebuie să își îndeplinească obligația de a plăti impozit și de vămuire.

FAQ:

1.Aș dori să comand un design care nu este prezentat pe site-ul, pot comanda?

Da, nici o problemă, la toate.La Carenaje noastre ne-am specializat în comenzi personalizate.Faceți clic pe "Contactați-Ne" tab-ul în partea de sus a site-ului și de a lua legătura cu noi despre design-ul, trimite-ne o fotografie și vom lucra cu tine pentru a obține că făcut.Unele modele personalizate pot percepe un mic cost suplimentar.

2.Unele dintre carenaj kituri nu au logo-uri pe care vreau pe ele, este posibil să adăugați logo-uri diferite pentru kit?

Absolut, daca vezi un kit care vă place, dar doriți să adăugați logo-uri diferite, sau chiar elimina unele dintre logo-uri, luați legătura cu noi folosind "Contactați-Ne" tab-ul în partea de sus a site-ului cu link-ul de la produsul care vă place și descrierea logo-uri care aveți nevoie pentru a adăuga sau elimina, și vom fi mai mult decât fericit să vă ajute.

3.Când voi primi carenajele?

Producerea de kituri noastre durează în jur de 15-20 de zile lucrătoare, în funcție de complexitatea proiectului, odată expediat kit-ul poate lua apoi 7-13 zile, pentru a fi livrate.Ai încredere în noi, ei bine în valoare de așteptați.

4.Pot comanda un singur carenajele pentru bicicleta mea?

Contactați-Ne.Vom fi mai mult decat fericit sa scrie o oferta de pret pentru piesele de care ai nevoie, vopsite sau nevopsite.Cu toate acestea nu putem garanta că culorile se vor potrivi 100%.

5. De ce nu am primit o actualizare cu privire la recenta mea comanda?

De obicei, acest lucru se datorează faptului că carenaj kit este încă în producție, sunt de două ori atunci când vom intra în contact cu tine.O dată când carenaj kit este initial ordonat și vă vom trimite o confirmare de comanda, în al doilea rând, atunci când ne-am trimis poze cu kit-ul dvs. înainte de a le-o trimitem.Fi sigur că pentru a permite timp recomandat pentru producția de carenaj kit.

6. Ce ar trebui să fac în cazul în care carenaj are problema de non montarea?

Dacă primiți un kit si acolo sunt probleme, cum ar fi vopsea sau non instalării, asigurați-vă că pentru a lua legătura cu noi și vom fi mai mult decat fericit pentru a ajuta la înlocuirea unor piese.

7.Care e diferența între injecție și de compresie turnate carenajele?

①In turnare prin compresie, mucegai trebuie să fie pre-încălzit înainte de plastic este turnat pe ea.Apoi presiunea este aplicată în timp ce pre-încălzit mucegai devine răcit.În plus plastic care rămâne după perioada de răcire trebuie să fie eliminate.Datorită diferenței de presiune, este de multe ori văzut că de compresie turnate motocicleta carenaj kituri sunt mai predispuse la montarea probleme legate de.turnat prin injecție carenajele, deja s-a topit plastic ABS este turnat în matriță și apoi uniform presiunea este aplicată tot în jurul, astfel încât corectă contracție are loc.Odată ce plastic este rece și greu, veți observa uniformitatea de-a lungul întregului parte a produsului. ②Fairings creat cu injectie au toate găurile lor, elemente de fixare și cut-out finalizate în faza primară.Astfel, carenajele iese din mucegai de injectare sunt complete.Cu toate acestea, în compresie turnate carenajele, elementele de fixare sunt instalate și găuri forate de lucrători în operațiuni secundare.Datorită implicării procesele manuale, de multe ori nu ajunge la plasarea precisă a găuri sau elemente de fixare în ele.

Client Service

1.Pre-vânzare de servicii: Orice întrebări despre produsele și serviciile vor fi preluate de către specialiștii noștri. 2.După-vânzare serveice: (1) Avem personal pentru a urmări informațiile de logistică de fiecare marfă și de a rezolva probleme care pot apărea în logistică internațională de transport în timp util. (2) După primirea mărfurilor, dacă există orice probleme de instalare, puteți contacta serviciul nostru pentru clienți de personal, ne va ghida pentru a instala.

Etichete: bmw s1000xr, bmw s 1000 rr, s1000r, s 1000 rr alb, motocicletă bmw s1000xr, s 1000 rr, bmw hp4, poster s 1000 rr 2020, s 1000 rr 2011 corpului, CBR600RR

Tip De Material Plastic ABS
Montarea 1 Pentru bmw s 1000 rr
Origine NC(de Origine)
Turnare Injecție
Montarea 2 Pentru BMW s 1000 rr 09-14
Montarea 3 Pentru BMW s 1000 rr 2009-2014
Montarea Pentru BMW
Vopsit Da

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea