5pcs Metal Anti Praf Încărcător Dock Plug Dop de Capac de Acoperire pentru iPhone X XR XS Max 8 7 6S Plus Accesorii Telefon Mobil

11.23lei

17.30lei

-35 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere

Acesta este un set de praf prize pentru telefoane mobile.Acestea protejează portul de Încărcare de dispozitive Apple de lichide, nisip, praf, puf, prelungind durata de viata de iPhone.

Acestea protejează portul de Încărcare de dispozitive Apple de lichide, nisip, praf, puf, prelungind durata de viata de iPhone.

Caracteristici

-Material: PET.

- De înaltă calitate de animale de COMPANIE material, rezistența la uzură și stabil.

- Aceste praf dopuri de protecție împotriva prafului și stropilor de apă.

- Acestea protejează portul de Încărcare de dispozitive Apple de lichide, nisip, praf, puf, prelungind durata de viata de iPhone.

- Atunci când se utilizează conexiunea, plug pot fi stocate în siguranță în corespunzător opritorul de cablu și nu trebuie să vă faceți griji despre pierde.

- Praful de prize strâns în portul de Încărcare de un dispozitiv Apple.Când aveți nevoie pentru a încărca sau de a conecta un iPhone sau iPad, deconectați doar portul.În plus, acesta este fabricat din aluminiu de înaltă calitate, și de a face conectori dura mai mult decât alte produse de pe piață.

Lista de ambalare

1 x Set 5 Buc Praf Prize

Etichete: anti praf, ge plug, iphon plug, anti-praf mufă, curat de praf, stație de andocare, DeWALT, octavia 2020 accesorii, iphone telefon gadget-uri, iphone xs accesorii minni

Tip Taxa de Port Plug Pentru iphone
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand Foxnovo

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea