Mari Blocuri Original F1 Racing Figura Mașină Sport Asamblat Jucării DIY Pentru Copil ziua de nastere Cadou de Piese Compatibile Cu Duploes

42.41lei

53.68lei

-20 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Notă: 1. Dacă imaginea este marcat cu "culoare aleatorii", în limba engleză.Aceasta înseamnă că culoarea de jucărie trimis poate fi diferită de culoarea prezentat în imaginea principală.

2. Puteți găsi serviciul nostru pentru clienți prin intermediul sistemului de servicii pentru clienți, consultați culoarea jucăriei sau de a vizualiza imaginea fizică a jucărie.

3. Vom curăța pur și simplu jucăria înainte de expediere, dar nu exclude faptul că pot exista pete atunci când îl primiți.Pentru o clădire obișnuită blocuri, este recomandat să se spele cu apă caldă.

Despre probleme de livrare:

① Atunci Când suma pentru a ajunge la mai mult de 10 de dolari SUA, vom prefera să aleagă standard de transport. (Cele mai multe țări vor urma acest ghid.Poștale este mare în unele zone, puteți să contactați serviciul clienți pentru a confirma dacă de transport maritim standard este folosit)

② Dacă bunurile nu au fost primite în termen de 90 de zile.Vă rugăm să contactați serviciul clienți!

Vă rugăm să contactați serviciul clienți!

Vă rugăm să contactați serviciul clienți!

Sperăm că vă va oferi un obiectiv și pozitiv de evaluare după primirea jucărie.Cel mai bine este de a avea un rating de 5 stele.Orz

Dacă aveți obiecții cu privire la aspectul de jucarie sau aveți sugestii pentru munca noastră, vă rugăm să contactați-mă prin sistemul de servicii pentru clienți. (Orice comentarii vor fi raportate la boss)

Etichete: element lego city, bloc construi, capac f1, masina lego technic, lego xingbao, lego technic voiture, autocolant auto, bloc duplo, lego technic, legoe technic masina

Plastic Tip ABS
Intervalul De Vârstă 2-4 Ani
Coduri de bare No
Numărul De Model Piese Compatibile Cu Duploes
3C Certificat
Plastic Forma Bloc Auto-Blocare Cărămizi
Certificare 3C
Avertizare Nu lăsați copiii să meargă ținându jucărie șurubelniță
Dimensiune Bloc Mic bloc(Compatibile cu Lego)
Origine NC(de Origine)
Gen Unisex
Nume De Brand AIBOULLY
Material Plastic

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea