2020 Fierbinte Auto Universal 2RCA Adaptor Bluetooth AUX Muzica + MIC Apel Pentru Alpine Pioneer Durabil Și Practic

45.38lei

69.79lei

-34 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici :

* 100% de brand nou și de înaltă calitate

* Fabricat din material de înaltă calitate, durabil și practic de a utiliza

* Produsul sprijină eficient transferul de muzică, versiunea 5.0, compatibil cu următoarele versiuni.

* Dacă apelul provine, puteți răspunde la apel, efectul de sunet este clar.

* Utilizarea Jerry Bluetooth chip de maestru, Bluetooth versiunea 5.0, de mare viteză de transmisie fără distorsiuni, și sunet de calitate până la înaltă definiție standard.

* Auto Bluetooth music player are wireless muzica funcție de transmisie, care vizează vechi și actuale car audio, pentru că mulți consumatori că a asculta muzică este, de obicei, un lucru supărătoare.Dacă nu aveți o mașină fără un port de intrare audio, aveți nevoie pentru a arde un disc Și actualizarea de pe discul sursă de sunet este lent și incomod, de exemplu, unele masini sunt echipate cu audio extern porturi de intrare și aveți nevoie pentru a trage o lungă perioadă de cablu de semnal pentru a asculta muzică.Este foarte incomod pentru a trage în consola centrală.Dacă utilizați transmisie Bluetooth, vă pot spune la revedere Murdar, puteți juca, de asemenea muzica on-line.În epoca mass-media de streaming, diverse aplicații on-line sunt destul de convenabil, și sursa de sunet este actualizat în timp util.

* Acest produs este pentru marci diferite de modele.Acesta este echipat cu conector diferit de împerechere potrivit interfață rezervat pe partea din spate a auto originale gazdă.Produsul utilizează o gamă largă de tensiune de intrare pentru a se adapta la diferite folosesc medii.

*Modele Aplicabile:

Este potrivit pentru diferite după-instalat CD playere, precum Alpine, Pioneer, pentru Clarion și alte navigatoare.Original masina este echipata cu un AUX IN lotus cap de femeie vorbitor, care poate fi opus introdus la RCA capul de sex masculin pentru a obține muzică Bluetooth.

Caietul de sarcini:

* Bluetooth Nume: JieRui-BT 5908

* Versiune Bluetooth: 5.0 (Compatible Cu 5.0 Versiunile De Mai Jos)

* Produs Tensiune de alimentare: 5-12V

* Microfon Lungime Cablu: 1,5 Metri(Aprox.)

Conținutul Pachetului:

1 Set de Adaptor Bluetooth

Notă:

1.Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.

2.Vă rugăm să permiteți ușoară manual de măsurare a abaterii de date.

fereastra.adminAccountId=239184028;

Etichete: adaptor cu intrare aux usb, difuzor pionner, apel wireless, bluetooth primit, capac alpine, b6 bluetooth, alpine punte bluetooth, pioneer radio, cablu ip bus, 2rca

Nume De Brand AUTOJIERUI
Element De Lungime 1.5m
Certificare NICI unul
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea