Copilul Gonflabile Acvariu De Apă Joacă Mat Burtica Timp De Jucărie De Apă Perna Sugari Copii Mici De Umplere Cu Apă Se Prosterneze Apă Saltea Pad

29.28lei

58.51lei

-49 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Creative Dublă Utilizare Jucării pentru Copii Gonflabile Mîngîie Pad Copilul de Apă Gonflabile Pernă de Apă Pad pentru Stimulare Senzorială Abilitățile Motorii

Caracteristici: 1 .SUPREMA CALITATE ȘI ATENȚIA LA DETALII ESTE PROMISIUNEA NOASTRĂ .Această apă splash pad mat joc este construit din GRELE din PVC, care a fost testat și NU SCURGERE de aer sau apă PERIOADĂ!!

2. STIMULEAZA DEZVOLTAREA COPILULUI.Apa umple playmat este un instrument esențial pentru dezvoltarea solid cap, gât și umăr mușchilor precum și finisare coordonarea mana-ochi, motorii și de abilități sociale.Este un deliciu senzorial, care îmbunătățește dezvoltarea creierului.

3. UIMITOARE, OCHI PRINDEREA GRAFICA .Uita-te ca copilul tau intra în rezervor de pește WONDERWORLD, cu ochii larg și FASCINAT de culori vii, contraste puternice și drăguț jucării de apă.Ploaie sau soare este cu burtică!Copilul tau va încerca să prindă și liliac viu colorate jucării ca plutesc prin.Acest copil splash pad va oferi de ore de calitate, stimularea sănătos și distractiv.

4. O FLOARE LA URECHE PENTRU A CONFIGURA .Pur și simplu umple inelul exterior cu aer și interior mat cu nivelul dorit de apă de la robinet, a pus-o pe podea și lăsați înceapă distracția!Se pliază cu ușurință atunci când gol în pungă sau sac cu jucării pentru a aduce de-a lungul oriunde te duci.

5. Un CADOU UNIC pentru dusuri pentru copii.Acest ceas unisex jucărie copil va fi mult mai apreciat de către părinți să fie și nu este disponibil în magazine.Nu fi acea persoană care cumpără haine nou-nascuti, care sunt depășit înainte de copilul le pot purta.Da un cadou care încurajează copilul s curiozitate naturală în timp ce ajutându-i să dezvolte abilitățile lor motorii fine.

Pachet: pat pad *1

Caietul de sarcini

Tip a B C D E dimensiune 66cm*50cm 66cm*50cm 60cm*50cm 60cm*50cm 45cm*45cm

Etichete: rece perna, rece perna, audi q5 portbagaj, lenjerie sexy pentru barbati xxl, plain polo, fox cutie copil, acoperă pernă roșie, cutie de lux copilul, musicbox fata, perna mare

Technics Masina De Facut
Material PVC
Dimensiune 45cmx45cm/66cmx50cm
Ocazie Ziua copilului
Stil Modern
Tip de en-Gros No
Numărul De Model MHORLX0082
Setați Tipul No
model Print
Numărul de Pc-uri 1 buc

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea