Telecomanda Wireless Biberon G-spot Stimula Vibratoare Penis artificial se Masturbeaza Stimulare Clitoris Jucarii Sexuale Pentru Femei Produse pentru Sex

69.33lei

100.47lei

-30 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

♥Dual MotorDouble Emoție:punctul G si clitorisul sunt stimulate în același timp, va pot ajuta, dar vreau să țip.Clitoridian masaj parte este acoperită de particule, creșterea de frecare și oferindu-vă mai multă plăcere sexuală,veți ajunge la orgasm mult mai ușor.

♥15-25M de Control de la Distanță:Ea are mai departe de la distanță de control de la distanță decât alte produse similare.Încercați să-l ia cu ea ascunde în vaginul tău, pe stradă, în birou, probabil, la cinema,lasa-ti partenerul de control accesorii,veți experimenta bruscă neașteptată emoție oriunde si oricand.Dar nimeni nu poate auzi,pentru că ea are de înaltă calitate motor,apoi aproape silențios.

♥10 Frecvența de Vibrație și Design-ul Ergonomic va stimula în mod constant clitorisul și punctul G pentru a vă ajuta să ajungă la orgasm.Simțiți-vă liber pentru a comuta între moduri pentru a se potrivi place viteza,bucurați-vă mai multe jocuri interesante opțiuni.

♥100% Silicon rezistent la apa de Design să vă puteți bucura de libertatea de a utiliza masaj în baie, dus, jacuzzi sau oriunde doriți.Medicală material siliconic, moale si piele-friendly, ușor de curățat, în condiții de siguranță și de încredere.

♥Păstreze Secretele și Private Ambalaj:Vom avea un dedicat cutie sigilata, ambalaj nemarcat, un confidențiale livrare, și ordinul expres, fără a părăsi orice cuvinte sensibile.

Etichete: titan albastru helix, oamenii animale de fermă, oamenii se țin de mână, iarba vape frumos, sun moon inele baieti, lucrări de păr vitamine, copii mici plimbare, trepied pentru iphone video, adevărat lol papusa cutii

Caracteristică 4 sex pentru adulti
Gen FEMEI
Caracteristică 2 jucarii sexuale pentru femei
Nume De Brand SEAFELIZ
Mărfuri De Certificare A Calității ce
Material Silicon
Caracteristică 6 Sex Shop
Sugestiv Sexual No
Obscene Imagine No
Rezistent la apa Da
Caracteristica 7 Jucării Erotice
Caracteristica 5 Produse Pentru Sex
Dimensiune 1.38in*4.72in
Caracteristică 3 jucării pentru adulți
Caracteristică 1 Jucării pentru Adulți
Tip Vibrator
Numărul De Model G-spot Vibrator

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea