(fără Centura)2017 Noua Moda Femei Lady Bodycon Zburli Salopeta Romper Vara Solid Costum Plus Dimensiune M-3XL Dimensiune Fierbinte de Vânzare

21.47lei

33.03lei

-34 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Prezentare Produs

Femei Lady Clubwear Costum Bodycon Petrecere Salopeta Pantaloni Romper Plus Dimensiune Detaliu

Descriere

Bine ati venit la magazinul nostru!!! 100% de Brand Nou și de Înaltă Calitate!!

Culoare: Negru, Albastru, Visiniu

Material: Amestec Bumbac

Tag Marimea: M L XL 2XL 3XL, pentru următoarea listă, vă rugăm să permiteți-1-2cm diferă datorită măsurare manual, multumesc (Toate de măsurare în cm și vă rugăm să rețineți 1cm=0.39 inch)

NOTĂ: vă Rugăm să comparați detaliu dimensiuni cu dvs. înainte de a cumpăra!!!

Atenție : Ca și calculatoare diferite culori de afișare diferit, culoarea elementul real poate varia ușor de la imaginile de mai sus, vă mulțumim pentru înțelegere.

Pachetul: 1 x Femei Costum

De plată și de Transport maritim

Cumpărătorii Internaționale Vă Rugăm Să Rețineți:

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Elementul va fi trimis la cumpărător pe Ebay adresa de livrare NUMAI, așa că vă rugăm să CONFIRMAȚI adresa disponibile pe Ebay inainte de a plati prin paypal.

Dar, uneori, livrare internațională este extrem depinde de Firma de Curierat și obiceiurile locale/taxe.Dacă nu primi produsul la timp,

vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Metoda De Transport Maritim:

Produsele vor fi expediate prin China Post , Se va lua 15-25 zile lucrătoare de la data livrării.

Produsele vor fi expediate prin USPS pentru statele UNITE ale americii, Absolut în condiții de Siguranță!FIECARE PACHET AU NUMĂR DE URMĂRIRE .Va dura 7-12 zile lucrătoare de la data livrării.

Avem, de asemenea, de aprovizionare cu DHL, UPS, EMS express shipping, dar trebuie să plătească mai mulți bani pentru a exprima de transport maritim.Dacă aveți nevoie express servicii de transport maritim, vă rugăm să ne contactați înainte de a comanda(Telefon necesitate pentru expres internațional de transport maritim, Dacă aveți nevoie express servicii de transport maritim, vă Rugăm să rețineți dvs. de Telefon atunci când plata.)

Etichete: fule metal wallpaper, led candelabre 41 m, carcasa cheie auto seat, marmura mouse-ul paf diy, cum face simțit meserii, julia pomul de crăciun, dicor ochelari de soare mari, groază meme ceasuri, pădure verde pachete

Se Potrivesc De Tip Skinny
Model Tip Solid
Gen FEMEI
Material Poliester
Nume De Brand hirigin
Tesatura Tip Postav
Tip Salopete
Decor NICI unul
Numărul De Model Femei Salopeta
Tip De Element Salopete & Salopetă
Stil Moda

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea