1 buc alb Bull Terrier Păpușă Jucărie de Pluș Moale Catelus pentru Copii soft push câine papusa Cadou de Ziua de nastere

81.60lei

90.68lei

-10 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

ORIGINAL DESIGN: AOWOO este de 12" în înălțime și un drăgălaș de companie cu blana alba moale, un floppy corp și un simpatic exprimare.El poartă un roșu scaft, astfel încât toată lumea va ști că-ți aparține!

MOALE ȘI DRĂGĂLAȘ: Fiecare dintre jucării de pluș este creat cu ultra-premium, copil-friendly și de înaltă densitate material de pluș pentru maximum de delicatețe, greutate, și de calitate puteți simți de la prima atingere.

FĂCUT în condiții de SIGURANȚĂ:Nici un ochi de plastic, pentru a preveni copiii de la înghițire.Ochii și nasul cu de înaltă calitate armat cu fire de sutură pentru a asigura siguranța copiilor în joc dur!

CADOU PENTRU TOATE:frumos concepute jucărie este cel mai bun cadou pentru cineva la care ții mult.Mai mult decât atât, este un mare cadou pentru a da de tine!Acestea sunt perfect jucării să mă cuibăresc în pat sau să-ți țină companie când te pui de somn pe canapea!Ia-ți cel mai bun prieten nou acum!

Cele mai BUNE SERVICII: oferim o garanție de 100% satisfacție de a vă asigura că primiți și bucurați-vă de acest câine drăguț.Comanda acum, risc-free!

Etichete: lesa bull terrier, bull terrier toy, teckel de pluș, pluș umbra de pluș, telefon păpuși catelus, câine jucărie moale, 2021 anul boului, bull terrier engleză, caine jucarie rozatoare de pluș, Bullet

Caracteristici Umplute & Pluș
Intervalul De Vârstă > 3 ani
Gen Unisex
Avertizare NICI unul
Material de pluș
Animale câine
Tema TV & Film Caracter
Umplere PP Bumbac
Tip De Pluș/Nano Papusa
Numărul De Model VW324224
Origine NC(de Origine)
Forma bull terrier
Nume De Brand Pernycess
Tip De Element Animale

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea