Toamna Si Iarna Câine Fusta Haine De Câine Pentru Caine De Talie Mica Petrecere De Ziua Rochie De Mireasa Costum Catelus De Primăvară Animale De Companie Haine 1

23.45lei

27.58lei

-14 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere Produs:

Tip De Element:Animale De Companie Dress

Material:Bumbac

Culoare:Alb,Violet

Caracteristică:Cald

Publicul Țintă:Câini

Marime:S/M/L/XL

Dimensiunea Diagramă

Dimensiune------piept----------lungime spate

S-------29cm/11.4-------24cm/9.4

M------34cm/13.4-------27cm/10.6

L-------40cm/15.7-------30cm/11.8

XL-----44cm/17.3-------33cm/13.0

Caracteristici:

1. De înaltă calitate Material: materialul este piele-friendly și confortabil, și tesatura cald poți să-ți ții câinele departe de răceală, care este potrivit pentru toamnă și iarnă.

2. De Protecție a mediului de Imprimare și pe Moarte: nu formaldehidă și alte substanțe nocive, de imprimare nu este ușor să se estompeze, da copilul tau cel mai intim de îngrijire.

3. Măiestrie rafinat: de înaltă textile competențe, cusături deosebite, rezistent la uzura, nu este ușor să se deformeze pentru uzura de zi cu zi și are o durată lungă de viață, care este ușor să se mențină.

4. Trei-dimensional Croitorie: în funcție de caracteristicile de pet structura corpului, adopta trei-dimensională de croitorie meșteșug, și de a face dvs. de câini mai confortabil.

5. Aspectul: curcubeu colorat rochie cu o pălărie, este la modă și vânt, care este o practic și frumos cadou pentru fete de câine.

6. Design: butonul design face ușor de purtat și de decolare.

Pachetul Include:

1 x rochie de câine

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 1-3 cm diferenta din cauza manuală de măsurare și 3-5 g pentru diferența între culori diferite.

2. Datorită ecranului diferenta de culoare poate fi un pic diferit de ceea ce vă așteptați, vă rugăm să permiteți.

3. 1.00 cm=0.39

Etichete: chihuahua dress, stralucire si stralucire pentru fata, pânză de câine, prima rochie de ziua de naștere, unicorn mare, câinele rochie de printesa, animale de companie haine costum de iarnă, femmme rochie de iarnă, barbi tricou, lama rochie de ziua de naștere

Origine NC(de Origine)
Sezon Toamna/Iarna
Material 100% Bumbac
model Solid
Tip Câini

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea