100buc en-Gros 2.0 Phillips Cap Cruce Mini Șurubelniță pentru iPhone Telefon Mobil Samsung Reparatii Laptop Deschiderea Instrument ing

23.99lei

26.63lei

-9 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Mini Phillips Cap Cruce Șurubelniță pentru iPhone pentru Samsung pentru Telefon Mobil HTC Instrument de Reparații Descriere: Mini dimensiune: convenabil pentru a transporta mâner de Plastic: confortabil de prindere instrument Perfect pentru a asambla sau dezasambla dispozitive cu cap phillips șuruburi asistent Bun pentru lucrări de reparații și întreținere Caietul de sarcini: tip Vârf: Phillips Sfat dimensiune: 2mm Maner dimensiuni: 23 x 6 mm Culoare: Albastru lungime Totală: 45 mm Greutate Netă: 1,5 g Vrac de ambalare Pachetul de Conținut: 100 x Mini Șurubelniță Phillips avem, de asemenea, 1.6 mm Phillips si 2.0 mm cu Fante,dacă ai nevoie de asemenea, puteți să ne contactați sau să lăsați un mesaj pentru noi,vă mulțumesc.

Transport:

1.Va garantam pentru a livra produsele în termen de 24 - 72 de ore după confirmarea plății, cu excepția vacanță.

2.Am expediat de către EMS,DHL,Fedex, și așa mai departe, la primul termen rezonabil.EMS, de obicei, durează aproximativ 5 - 10 zile, DHL,UPS,TNT,Fedex, de obicei, durează aproximativ 4 - 6 zile.China Post Airmail durează 15-25 de zile lucrătoare.

3.Dacă nu ați primit elementul după 30 de zile,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom face toate pentru a rezolva problema.

4. În scopul de a asigura că primiți comanda scutite de impozit la import, noi va declara ca un CADOU cu o valoare mai mică.Acest preț mai mic

5. Element de obicei, va fi trimis ca gift descrie preț scăzut pentru a reduce taxele de import.Cumpărătorul ar trebui să poarte toată responsabilitatea fro toate costurile suplimentare ca taxele de import,impozitele suportate(dacă este cazul)

Garanție:

1:Toate elementele au 1 an garanție.DACĂ achiziția nu îndeplinesc calitate comercială, adecvare la scop sau se potrivesc descrierii, putem asigurați-vă că problemele sunt rezolvate .

2.Pentru a gresit expediate produsele, vă Rugăm să ne contactați, Vom organiza pentru a oferi elementele corecte Sau de a reveni toate dvs. de plată.

3.Pentru defecte sau defecte produse,vă rugăm să ne contactați în primul rând,Vom rezolvat problemele voastre,multumesc mult!!!

Feedback-ul:

Depindem de satisfacție ot reuși.Prin urmare, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru,vă Rugăm să ne lăsați feedback-ul Pozitiv ,multumesc mult!!!

2. Contactați-ne înainte de a părăsi orice feedback Negativ sau neutru, Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele tale, sunt cele mai bune noastre de cumpărători.

3. Cel mai bun discount pentru amabilitate.Satisfactia ta, scopul Nostru.

Etichete: y000, pic y, ch, 5 punctul torx, tri aripa, șurub tri aripa, 5 punct de șurubelniță, iphone tri punct, kaisi șurubelniță, bit tri aripa

Material Din Oțel Inoxidabil
Numărul De Model GJ0032
Tip Mini Surubelnita
Cu Mâner Sau Nu Da
Cap Șurub Tip Phillips
Caracteristici Mini
Nume De Brand WLXY
Magnetic Da
Pachet 100buc si mai Sus
Cap Șurub Dimensiune 2.0 mm
Dimensiune 45mm

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea