2020 Florale Tanga, Bikini Leopard De Imprimare Bikini Seturi Sexy Biquini Bandaj Împletit Push-Up Căptușit Costume De Baie Femei Costume De Baie

41.29lei

82.54lei

-49 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Bine ati venit la nuopaman magazin oficial. 100% nou și de bună calitate.Este destul de confortabil și sexy.La modă și liberal.Caracteristic Sexy Beach Bikini Costume De Baie Dress.Fermecător și elegant, Bikini Plaja rochie se potrivește cele mai multe fete sau femei.Un mare cadou pentru iubitul tau sau pe tine.Despre dimensiunea :

Vă rugăm să alegeți dimensiunea în funcție de corpul tau datelor de măsurare înainte de cumpărare.Nu alege în mod direct în funcție de obiceiurile tale.Dimensiunea în graficul nostru dimensiune este dimensiunea corpului, nu costume de baie de dimensiune.Ar trebui să alegeți mărimea mai mare dacă ai între două dimensiuni.Dacă nu sunteți sigur ce dimensiune pentru a alege, vă rugăm să ne contactați și se lasă datele de măsurare de corpul tau, noi te vom ajuta să alegeți mărimea potrivită.Vă rugăm să permiteți-1-2cm abateri din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.Aceasta nu este o cusătură problema, acesta este canalul folosit pentru a transforma interior după coasere interior. · 100% poze reale.Lumina și displayer rezoluție și din alte motive, imagini și obiecte mai puțin diferența de culoare, vă rog, în natură prevalează. · Vom trimite articole în termen de 2-3 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.

· Am expediat doar a confirmat pentru adrese.Comanda adresa trebuie sa corespunda cu adresa de livrare. · Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. · Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat. · Puteți urmări coletul pe următoarele site-uri web folosind numărul dvs. de urmărire : https://www.17track.net/en https://global.cainiao.com/ · Dacă nu ați primit comanda dupa 60 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Putem rezolva problema împreună. · Feedback-ul dvs. pozitiv este foarte important!

· Vă vom returna dacă vă întoarceți cu elemente în 7 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv.Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor. · Dacă produsul are probleme de calitate, vă vom returna sau de a suporta toate cheltuielile de reexpediere.

Etichete: 3 2 inch rgb, 1 9 l motor, 12 powerlink, 12x2 volt 2a, 6t caz 2019, 12ax7 tampon, 73790 încălzire, 220v kit 18v, 5m fulger

Tip De Element Două Bucăți
Gen FEMEI
Numărul De Model 2009
Material Lycra
Nume De Brand NoEnName_Null
Tip Sport Înot
Model Tip Florale
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea