50W LED UV Germicide Lampa de Inundații Lumina Reflectoarelor Proiector Grădină în aer liber Lampa de Perete Strada Reflector cu Led-uri Lumina

30.97lei

42.41lei

-26 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

Înaltă de transmisie

De înaltă calitate ABS abajur un solid înaltă de transmisie.Usureaza-ti atmosfera cu LED 50W Proiector.

Cerere

Noastre cu Led-uri spotlight poate fi folosit pe drumuri, gradini, poduri, panouri publicitare, străzi, parcuri, copaci, hoteluri, rezidențiale decor și mult mai mult.

De siguranță și Durabile

Adopta în condiții de siguranță și factor de transmisie luminoasă ridicată Sticlă călită.Cablurile expuse cu standard special anti-imbatranire, anti-UV de exterior de cauciuc cablu.

Usor de instalat

Trebuie doar să conectați cablul principal, repara lumina, pentru a regla unghiul vă place.Potrivit pentru interior și în aer liber.

De Economisire A Energiei

Lampa poate înlocui 300W tradiționale bec halogen de 50W LED-uri și de a salva 80% la factura de energie electrică de iluminat.Fără radiații, fără plumb , mercur și alte tipuri de poluare.

Caietul de sarcini:

Tip: Lampa UV Bactericid

Cantitate: 1 BUC

Material: Plastic

Culoare: așa cum se arată

Tensiune: 110V/220V

Numărul de margele lampa: 50 margele

Putere: 50W

Dimensiune: 22*12*3 cm/8.65*4.72*1.18 inch

Greutate netă: 200.0 g/7.05 oz

Pachet:

1 * Bactericid UV Lampa

Etichete: pouf în aer liber, led-uri în aer liber, vw led-uri de inundații, excavator lampa, pentru reflector cu led-uri, 5 stand nivelul plant, unealtă multifuncțională, exterior led, plante de interior raft, foc lanterna grădină

Tip De Buzunar, Multi Instrumente
Dimensiune L

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea