LED Acoperiș Reflectoarelor 12V Rectangular de Plafon Lampă Funcția Touch Dimmer Switch Interior în Jos de Iluminat, pentru Marină/Iaht RV Caravan

55.29lei

82.54lei

-33 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

11v-18v DC Led Single/Dual Rectangular de plafon lumina cu functie de Touch fără trepte comutatorul de atenuare a Acestui 12v dc dreptunghiulara LED lumina plafon echipat cu inovare tehnologie LED, de mare quantily Led-uri.Super-luminos iluminare potrivit pentru camera de zi/dormitor, cabinet , de plafon, de acoperiș, coridor,lectură și ușa de iluminat în Maine, iaht, barca, Rulota, Motor-acasă, suv-uri, caravane mobile campervan, Remorcă de Călătorie,5 roata de rulota etc.Multi-unghi PC abajur pentru o distribuție uniformă a luminii.Avansate de atingere comutator, 5%-15% fără trepte funcția dimming, convenabil pentru nevoile dumneavoastra pentru a regla diferite de iluminare Suprafata de montare a face mai ușor pentru a se potrivi pe suprafața obiectului pentru o instalare ușoară și integrare.

1. Opera tensiune de alimentare: 11-18v DC(12VDC/15VDC)

2. Iluminare culoare: alb rece (6000K-6500K)

3.3 w pentru o singură lumină, 6w pentru unul dublu

4.Suface instala

5. Iluminat flux: 350lm/540lm

6.Dimensiunea unică:180x125x43mm, dublu: 300x125x43mm, 24LEDs pentru single, 48LEDs pentru unul dublu.

7. greutate:250g

8.Multi-unghi PC abajur pentru o distribuție uniformă a luminii

1 piese de 6w LED Dual Rectangular de plafon lumina cu Functie de Touch fără trepte intrerupator

Toate produsele sunt expediate din depozitul nostru din China.Vom livra un produs de China Post, și-l va livra în termen de 2-5 zile lucrătoare de la primirea de plată.Va nevoie de 15-60 de zile pentru a termina de livrare.

Dacă aveți orice întrebări crește timpul de cumpărare,vă rugăm să ne contactați în primul rând.Suntem mai multe han fericit să vă ajute .Dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați , suntem, de asemenea, mai mult decât fericit să vă ajute cu orice issueregarding la produsele sau serviciile noastre .

Comanda adresa trebuie sa corespunda cu adresa de livrare.Timpii de tranzit poate varia, în special în zi de sărbătoare.

Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.Alte țări sau zone îndepărtate poate dura mai mult.

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt cumparatori responsabilitatea .

Apreciem afacerea dvs. ,dacă sunteți mulțumit cu produsele sau serviciile noastre , vă rugăm să lasă-ne un 5 stele feedback-ul pozitiv, iar noi vom face samefor tine .Vă mulțumesc în avans.

Dacă aveți nevoie de mai mult , vă rugăm să faceți clic pe acest link pentru a vedea mai multe detalii:

Etichete: stop iveco, caravana rv, vintage rv accesorii, sarcina lumini, opel astra j, dab opel insignia, lampa led, dacia logan, express van, led cu șurub

EuroTurbo 435T-An 1990
Tip De Element Plafoniera
Iveco Model EuroTurbo 435T
Putere 3.6w/6w
Origine NC(de Origine)
Numele Modelului chrvr20099s/d
Lumeni 540Lm
Nume De Brand chrvparts
Pentru Autovehicule Marca/Model IVECO
Tip De Interfață NICI unul
culoare ARGINT
Articol Greutate 150/250g
Tensiune 12V

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea