1/2/3/4/5 Scaun Fotoliu Elastic Canapea Acoperire Ultra-subtire din Poliester Acoperă Canapea Pentru Camera de zi Universial Acoperitoare Canapea Streth

41.05lei

80.48lei

-48 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Detalii Produs

Pachetul include: 1 canapea acoperi

Produsul este doar o canapea acoperi, nu o față de pernă. (Prețul unitar este pentru 1 buc fotoliu, nu include pernele de acoperire sau alte accesorii.Dacă ai nevoie de pernă acoperă, aveți nevoie pentru a comanda separat.)

Dimensiunea recomandări:

Vă rugăm măsura canapea (inclusiv cotiere), și apoi selectați dimensiunea.Dacă nu măsurii (inclusiv cotiere), canapea, acoperirea va fi mai mică decât canapea.

·1 locuri, lungimea de canapea ar trebui să fie în termen de 90-140 cm

· 2 locuri, durata de canapea ar trebui să fie în termen de 145-185 cm

·3 locuri, canapea lungime ar trebui să fie 195-230 cm

·4 scaune, canapea lungime ar trebui să fie 235-300 cm

Dacă L-în formă de canapea sau coltar sau canapea modulara este combinat cu 2 parti, aveți nevoie pentru a comanda un set de 2 piese.Dimensiunea de acoperire va depinde de lungimea AA, BB și CC linii.

De exemplu: dacă AA = 200 cm și BB = 160 cm, ar trebui să achiziționeze 1 buc canapea de trei locuri se acoperă și 1 PC canapea cu două locuri de acoperire.

Nostru huse de canapea sunt potrivite pentru canapele, cu un decalaj între scaun cu spătar și cotiera. (Inainte de a cumpara, vă rugăm să asigurați-vă că dvs. de canapea are un decalaj mare pentru a face spuma benzi slide-out.Nostru huse de canapea nu sunt potrivite pentru canapele cu lacune superficiale.)

utilizare:

Această bază canapea capacul poate proteja și de a proteja mobilierul de la scurgeri, pete, uzura si deteriorare a preveni deteriorarea.Este foarte potrivit pentru familiile cu animale de companie sau oameni în căutarea pentru mobilier accesibile soluții de protecție.Puteți cumpăra chiar și culori diferite și decora canapea, în funcție de sezon și starea de spirit.

note:

1. Dimensiuni buton: 2 fețe de pernă se referă la 2 acoperă pernă, nu huse de canapea.

2. Manual de măsurare de 1-3 eroare este permis, diferite țări au diferite dimensiuni, vă rugăm să verificați înainte de cumpărare.

3. Din cauza problemei de transport pe distanțe lungi, produsul va avea unele riduri, care nu poate fi la fel de plat ca imagine, dar aceasta nu va afecta calitatea și utilizarea produsului.

4. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam ca modelul este la fel ca în imagine.

5. Nu poti alege care unul dintre butoanele de culoare, vă rugăm să ne contactați.

precizare:

· Evitați utilizarea de înălbitor pentru a curăța capacul

·Se spală haine sau haine de culori similare.

Etichete: acoperi otoman, scaun canapea înveliș de design, acoperi canapea, autobuz pernele de acoperire, fotoliu canapea acoperi, scaun copil, lotus canapea, slipcov canapea, huse fotoliu elle, chineză perna

Aplicabile Canapea Canapea Extensibilă
Numărul De Model HR
model TIPĂRITE
Stil Pastorală
Origine NC(de Origine)
Dimensiune other
Model Tip Solid
Material Poliester / Bumbac
Producție Combinație Kit

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea