Maifield de Vânătoare cu vârful lat de 100 de Cereale Rosu | 3 PK | Oțel Inox Domeniul de Puncte | 3 PK | Arc tir cu Arcul Accesorii, Valoarea Pachet

93.65lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

【Value Pack】 ---3PK 3-Lamele Fixe varfuri de vanatoare + 3PK Stainless Stell Domeniul de Puncte.

【3PK 100 de Boabe varfuri de vanatoare】 ---0.028"lame din otel inoxidabil,1 1/8" diametru de tăiere, este un design triunghiular care este atât de ascuțite și robust.Acesta combină un fast-penetrant punct cu aparat de ras lame ascuțite.

【3PK Domeniul Punctul】 --- OD 19/64" ,100 de Boabe,Material Otel Inoxidabil Domeniul Moment pentru a Practica Înainte de a Merge la Vânătoare.

【NOUĂ Cutie de Ambalare 】 ---La varfuri de vanatoare veni într-un mod transparent și de înaltă calitate Tablă cositorită cutie, este ușor de transportat și de toate cu vârful lat sunt protejate foarte bine.

【Newland tir cu Arcul】 ---Noi va oferim 12 Luni de Garanție și garanție completă de restituire, dacă aveți orice întrebări cu produsul, va rugam sa ne contactati în prima dată.Noi vă va oferi cele mai bune soluții.Newland tir cu Arcul este cea mai buna alegere pentru Arbaleta și Arcul cu săgeți.

CARACTERISTICI

Maifield Concentrare pe cu vârful lat acești ani ne face profesia, vom menține cele mai stricte de toleranțe și a oferi clienților noștri inegalabilă valoare, măiestrie și rezultatele.

Material:

Varfuri De Vanatoare Lame: Otel Inoxidabil

Varfuri De Vanatoare Sfaturi:Oțel De Înaltă Calitate

Varfuri De Vanatoare Ferrul:Aluminiu

Varfuri De Vanatoare Diametru De Tăiere:1"

Greutate: 100Grains

Culoare: Camuflaj Verde

Pachetul inclus: 3PK 100Grains Brodheads și 3PK 19/64"-100grain din Oțel Inoxidabil Puncte

❶ Varfuri de vanatoare sunt Potrivite pentru cele Mai multe dintre săgeți (Arcul cu Săgeți, Arc Recurve Săgeată și Arbaletă cu Săgeți)

❷The domeniul sfaturi sunt potrivite pentru cele mai multe săgeți (fibra de Sticla / fibra de Carbon săgeți) și arcuri (arcul, recurve arcul, arbaleta) ,strict la greutate consecventă și diametrul de toleranță pentru a asigurați-vă de Vânătoare Exact

Atenție:

La Brodhead este doar pentru Adulți, vă rugăm să le păstrați la îndemâna copiilor.Suntem de interesant pentru a partaja bucurați-vă de vânătoare și de tir cu tine.

Stimate Client, vă Mulțumesc foarte mult pentru achiziționarea de Maifield tir cu Arcul Produse.Vom trimite articolele cât mai curând posibil după ce plata dvs. este finalizată.În general,în decurs de 1-7 zile.După ce primiți varfuri de vanatoare, vă rugăm să lăsați unele experiența de vânătoare de la alte vânători cu noile varfuri de vanatoare.Scopul nostru este satisfactia dumneavoastra.Sprijin continuu este foarte apreciat.

Etichete: acrilic caz pro, 82mm mcuv filtru, 4xl costum hulk, 4xl romper scurt, 8292 cârlig ghimpată, acrilice lumânare 8, acrilice lanț 8m, 840 bmw ocazie, acrilice candybox

culoare Camuflaj-Rosu 3-pk
Punctul de greutate 100gr
Nume De Brand Maifield
Tip Arcul Și Săgeata Set
Numărul De Model MFC-RD
Punctul OD 0.2968"
Origine NC(de Origine)
Utilizarea Vânătoare
Varfuri De Vanatoare Diametru De Tăiere 1"
Pachetul Inclus 3PK 100Grains Brodheads și 3PK 19/64"-100grain din Oțel Inoxidabil Puncte
Punct De Matarial Din Oțel Inoxidabil
Varfuri De Vanatoare Greutate 100gr

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea