60 Buc Carduri De Bingo Hârtie Carte De Jocuri Distractive, Clasice Carduri De Bingo Pentru Adulți Și Copii, Familie, Jocuri De Societate Jocuri De Societate

18.09lei

24.12lei

-25 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Puncte: 1、Bingo Card: numărul gama acestor hârtie carduri de bingo este 0-75, și numărul de fiecare lucrare este 481-540, astfel încât acestea să poată fi identificate rapid în timpul jocului.

2、Aplicabile Ocazii: Pune aceste carduri de bingo la viitoarea copii ziua de nastere, de vacanta sau reuniune de familie; copii și adulți de toate vârstele se vor bucura de aderarea la distracție.

3、Fiabile de Calitate: Bingo carte de joc foi sunt realizate de înaltă calitate, hârtie de card, care nu sunt ușor să se rupă.

4、Buna Dimensiuni: dimensiunea de fiecare carte de joc foaia este despre 7.08*5.9 inch/18*15 CM.

5、Pachetul Include: setul Nostru include 60 de carte de hârtie foi; vă rugăm să rețineți: foile nu sunt la fel.

Descriere:

Joc bingo joc este bun pentru persoanele în vârstă, cum ar fi îmbunătățirea de concentrare, de atenție, de memorie, și un bun joc de bingo pentru a încuraja socializarea cu ceilalți!Utilizarea acestor carduri de bingo pentru a încuraja prietenii sau familia să se alăture și să se alăture într-un mediu distractiv.Jocurile pot ajuta la reducerea stresului și a tensiunii.

Caietul de sarcini:

Nume: Carte De Bingo

Standard: 15*18cm/5.91*7.09 în

Scop: jocuri de divertisment

Cantitate: un set de 60 de coli(diferite)

Lista De Ambalare:

60 x Carte de Hârtie Foaie

1) TRANSPORT maritim la nivel MONDIAL.. (cu Excepția unor țări și APO/FPO)

2) S&H NU INCLUDE TAXELE, cumpărătorii vor fi responsabili pentru orice taxe locale sau alte drepturi de import.

3) Comenzile procesate în cadrul promis de zile după verificarea plății.

4)Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adrese TREBUIE să corespundă cu adresa de Livrare.

5) imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt pentru numai referință.

6) SERVICIUL de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

7) Daca nu ai primit coletul tău în termen de 39 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

8)puteți urmări numărul de urmărire pe http://www.17track.net/en sau puteți vedea informațiile de urmărire sub comanda on-line.

Etichete: monopoly joc de petrecere, joc, partea hârtie, tabla de joc, loto echipa, adult joc de matematica, joc saboteur, bingo, arcad, oficial carduri de tranzacționare

Numărul De Model Distractiv Carte de Joc Clasic de Bingo Carte de Hârtie Foi pentru Copii Adulți
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea