150FT Fir/Cablu RVV 4 Conductor de Cupru Goale pentru Video Interfon Cablu/Video Ușa fire de Telefon/Alarma de Securitate Antifurt Cablu de Sârmă

130.49lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Acest fir are 4 conductori de înaltă calitate de cupru.Fiecare conductor este cămașă cu coduri de culoare PVC pentru ușor de polaritate identificare, întregul ansamblu de cablu este cămașă în Negru.

Cablu de cupru nuclee și un suport durabil,flexibil, din PVC, izolație exterioară făcându-l ideal pentru orice instalații de joasă tensiune.

Se aplică pentru video interfon sistem de extensie linii, de monitorizare de securitate, sistem de alarmă, construire sistem de interfon cablu prelungitor, panouri de control Acces.

Caietul De Sarcini: Nr.de Nuclee: 4 Conductor Zona CSA (pe fir): 0,3 mm⊃2; / 22 AWG Structura conductor (/Nr.mm): 16/0.15 Culori de Bază: Roșu/Negru/Verde/Galben Conductor Material: Bare de cupru (de înaltă calitate) manta de PVC Culoare: Negru lungime:150FT

Vă Rugăm Să Rețineți:

1. Întreaga sârmă de bobinaj este învelit cu o folie protectoare, care nu afectează utilizarea pentru transport poate fi deformat.

2. Că firul este potrivit pentru acasă de securitate și protecție ( curent slab echipamente), la putere maximă nu depășește 300W, pentru a evita supraîncărcarea pericol.

Etichete: video inel de clopot ușă, android endoscop, rvv cablu alb, video mic clopot ușă, 3 miez de sârmă, cablu rvv, awg cablu rvv, 2018 camera, 4 miez de sârmă, 4 conductor wire

Dirijor Zona CSA (pe fir) 22 awg
Lungime 150FT
Core Culori Rosu/negru/verde/galben
Numărul De Model Rvv4-Cablu
Manta din PVC de Culoare negru
Conductor Material Bare de cupru (de înaltă calitate)
Structura conductor (/Nr.mm) 16/0.15

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea