De lux Piele Flip case pentru Xiaomi Redmi 4 Caz Xiaomi Redmi 4 Caz de Protecție Portofel Telefon Acoperă pentru Xiaomi Redmi 4 Coque Piele

16.64lei

17.71lei

-6 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

1. Perfect echipat pentru Xiaomi Redmi 4

2. De înaltă Calitate Flip Stand Piele PU Caz Acoperire , Face telefonul arata de moda si de lux!Navă de sprijin !!En-gros de reducere mare sprijin !!Puncte de vânzare>>> Anunț:Vand 2 buc va fi mai mult mai ieftin,și va primi la fel de mult ca 5% reducere!Se amestecă comenzi si culori!(Vă rugăm să rețineți culoare sau stil pentru dumneavoastră,Sau contactați-ne) de Alte produse similare, vă rugăm să găsiți în magazinul nostru!vă mulțumesc vă Rugăm să adăugați nostru magazin la magazin listă și devin VIP pentru a obține specila reducere pentru a doua comanda !Nota: va rugam sa ne contactati direct dacă există orice probleme de calitate,pls nu ne lăsa feedback-ul negativ sau de a deschide un litigiu,Datorită rusă Prieteni vă Rugăm să Ne Lăsați Numele Complet din Cauza Politicii ruse,vă Mulțumesc!

Ambalare: 1 buc Cazul în Cutie de Cadou

Transport:

Am expediat în 1-3 zile lucrătoare după plata compensate(cu excepția week-end și de sărbătorile legale),vă Rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corecta.

Se întoarce și Politica Schimburi:

Vom accepta returnare și schimb daca produsul are vreun defect.Vă rugăm să ne contactați în termen de 15 zile cu privire la orice probleme.Vom face noastre cele mai bune pentru a vă oferi o experiență plăcută la cumpărături.Vom încerca întotdeauna cele mai bune noastre pentru a atinge satisfacția dumneavoastră,dacă aveți orice problemă sau preocupare cu achiziția dvs.,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Feedback-ul:

Stimate client, vă Rugăm să ne lăsați feedback-ul dvs. pozitiv, dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru.Va fi apreciat foarte mult.Dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri,vă rugăm să ne contactați.Vom face tot posibilul pentru a Vă ajuta.

Etichete: display onoarea de a juca, brocart caz, caz neffos tp link, f5 opus, KDTONG, caz ce, huawei y8 prim-2018 telefon, huawei x5, k33a42, x25

Compatibil Cu Modelul De Telefon 3 De Lux De Epocă Caz Flip Pentru Xiaomi Redmi 4 Capacul Telefonului
Telefon Compatibil Model 2 Pentru Xiaomi Redmi 4 Acoperire Completă Telefon Sac Cazuri Capa
Telefon Compatibil Model 1 Se potrivesc Xiaomi Redmi 4 Telefon Caz Acoperire Coque Capa para Fundas
Nume De Brand HongBaiwei
Origine NC(de Origine)
Stil Moda De Lux Elegant Telefon De Afaceri A Acoperi Cazurile
Caracteristică 1 Kickstand Caz Flip pentru Xiaomi Redmi 4
Caracteristică 2 Acoperire Completă De Protecție Cazuri De Telefon Pentru Xiaomi Redmi 4
Dropshipping/en-gros Suport(5 buc 5% reducere)
Design Mat
Compatibil Cu Xiaomi Model Redmi 4
Compatibil Marca Xiaomi
Timp Pe Piață 2017 2018 Mai Nou Sosire Fierbinte De Vânzare Accesorii Pentru Telefoane Mobile
Tip Husa Flip
Caracteristici De Lux Kickstand Flip Din Piele De Caz Buzunar Pentru Card De Portofel Caz
Material De înaltă Calitate din Piele + silicon Moale Caz

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea