LEORY R400 RF 2.4 GHz USB Wireless PPT Control de la Distanță Prezentare Presenter Mouse-ului Pentru Powerpoint Noi

23.45lei

35.51lei

-33 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

2.4 G Wireless Presenter Receptor Pointer Caz de Control de la Distanță cu Laser Rosu Stilou Wireless Presenter , este conceput pentru a vă ajuta să vă face într-un punct de întâlnire.E un roșu cu laser pointer, este ușor pentru a vedea de cele mai multe fundaluri și suprafețe de proiecție, puteți fi sigur că nu pierdeți punctul.Intuitiv controalele prezentarea a vă ajuta să navigați prin prezentarea dvs. cu încredere.Caracteristici : 1. Built-in slideshow butoane. 2. Conturat tastele one-touch pentru ușor de slideshow control. 3. Ușor, portabil, confortabil portabile sentiment. 3. Plud și să se joace, nu software-ul necesar, face simplu pentru a obține a început. 4. Roșu cu laser pointer cu LED indicator, este ușor pentru a vedea de cele mai multe fundaluri și suprafețe de proiecție. 5. Ce poate fi stocată receptor ,usor de utilizat, pur și simplu introduceți receptorul la un port USB și poate fi folosit imediat. 6. Baterie-indicator de putere, te face să înțelegem puterea lui situație. 7. On\off, poate prelungi durata de viață a bateriei.Caietul de sarcini : 1.Culoare : Negru 2. Rază Efectivă : Aprox. 50 de picioare(15 metri) 3. Baterie : 2xAAA batterier(Nu include) 4. 2.4 GHz wireless tehnologie. 5. Putere de ieșire 5. Port USB 6. Cerințe de sistem : Windows XP, Windows Vista, sau Windows 7, 8 10, Mac OS X. 7. Net Greutate : 36g 8.Dimensiune: aprox. 11.5 x 3,7 x 2,7 cm Pachetul inclus : 1 x Prezentator fără Fir de Control de la Distanță 1 x Wireless Mini Receptor

Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate comisioanele, taxele de brokeraj, , și es pentru importul în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

Costul de transport nu include orice import es, și cumpărătorii sunt responsabili pentru .

Notă: se acceptă Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

Notă :Cumparatorul va Suporta transportul de returnare sau de schimb.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.

Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: logitech pointer, document de prezentare, control powerpoint, indicatorul r400, rf machin, ergonomic soareci, crypto mea, baterie reîncărcabilă de control de la distanță powerpoint, laser powerpoint, unitate de control usb

Numărul De Model r400
Nume De Brand LEORY
Certificare NICI unul
Utilizarea Proiectoare
Canal 1
Frecvența Alte
Sprijin APP No
Pachet No
Origine NC(de Origine)
Comunicare Wireless RF

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea