Nano Injectarea De Oxigen Faciale Pulverizator Spray Cu Apa De Hidratare Vapor Cosmetologie Hydra Fata Spa Mașină De Întinerire A Pielii Instrument

151.63lei

219.76lei

-31 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

1. Folosind micronizarea tehnologie, acesta este descompus în 5-180 microni molecule printr-un 0.3 MM ac, care este ușor de a pătrunde și mai delicată.

2. Actualizare Chip, două trepte de viteză poate fi ajustată, o cheie ușor de ajustare: low gear, punct de absorbție; de înaltă calitate, hidratare profunda.

3. Prin 125-140KPa de înaltă presiune, spălarea, neutralizarea uleiului acumulat pe suprafața pielii, optimizarea microcirculatia pielii, în mod eficient și de a absorbi nutrienti.

4. Spune la revedere de la o singură pulverizare apă minerală, care poate fi pulverizat ocazional cu diverse substanțe nutritive, cum ar fi de toner, lapte, și astringent.

5. Particula atomizare tehnologie injecteaza umiditate și esența în stratul de bază, care poate rapid hidrata pielea și de a aplica machiaj pentru a obține efectul de strângere a pielii.

6. Picăturile de apă sunt atomizate la nivel nanometric, și de înaltă presiune se deschide celula de decalaj și de a pătrunde direct la partea de jos a pielii, completarea profund.

7. Mici și aspect frumos, foarte convenabil de a transporta.

8. O injecție de oxigen si hidratare este echivalentul a 5 masti hidratante, și doar două picături de esență poate fi pulverizat pe întreaga față.Se poate face uz pe deplin și de absorbție a produselor de îngrijire a pielii, fără a deșeurilor, care este foarte cost-eficiente.

Notă:

1. Gros soluție stoc trebuie să fie diluat cu apă pură.Trebuie să fie un fluid lichid.

2. Atunci când instrumentul este de lucru pentru o lungă perioadă de timp, pompa de aer va genera căldură, datorită operațiune de mare viteză.Dacă vă simțiți că hardware-ul conectorului și pistolul de pulverizare sunt fierbinte, vă rugăm să nu mai utilizați-l si folositi-l din nou după ce produsul s-a răcit.

Caietul de sarcini:

Material: ABS+PC

Timp de încărcare: 3 ore (în timpul încărcării, indicatorul luminos se aprinde intermitent, iar indicatorul luminos este verde, atunci când complet încărcată)

Timp de utilizare: la prima treaptă de viteză poate fi folosit pentru aproximativ 50 de minute, pe treapta a doua poate fi folosit pentru aproximativ 35 de minute

Interfață de încărcare: TIP-C

Capacitate baterie: 1500mAh

Tensiunea de încărcare: 5V

Tensiune de lucru: 3.7 V

Putere nominală: 5-10W

Poziția de viteze: doua viteze reglabile

Presiune: 125-140KPa

Debit: 7.0 LPM

Utilizări: infrumusetarea pielii, hidratare, curățare porii, diminuarea liniilor fine, etc.

Locul de utilizare: acasă, salon de frumusete, etc.

Cablu de alimentare lungime: 50cm±2cm

Pachetul De Conținut:

Gazdă *1

Pistol de pulverizare*1

Nutriție oală*2

Cablu de alimentare*1

Etichete: facial vapor, hydra faciale machin, fata vapor mașină de fructe, aragaz cu aburi, nano spray, hot spa, machin hydra faciale, himera instrument, facial machin, 1 acumulator 26650

Numărul De Model MR564L
Sursa De Alimentare Baterie Reîncărcabilă
Nume De Brand CkeyiN
Tip facial pulverizator
Origine NC(de Origine)
Mărfuri De Certificare A Calității ce

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea