Amplificarea Chip Cablu USB 2.0 Tip B Masculin Masculin Cablu pentru Canon Epson HP ZJiang Imprimantă de Etichete DAC USB Printer 10M 15M 20M 25M

75.24lei

81.76lei

-7 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

USB2.0 linie de imprimare cu amplificator de semnal

Acest produs este proiectat pentru piețele Europene și Americane, folosind Taiwan original chip de a asigura stabilitatea de calitate și de transmitere a semnalului!Produsul este realizat exclusiv de staniu placat cu cupru fără oxigen pentru a asigura transmiterea de semnale.Stratul exterior este împletit cu folie de aluminiu + 96 de metal pentru a se asigura că transmiterea de la 30 de metri semnalul nu este atenuat!

Material: PVC material

Miez de sârmă caietul de sarcini: standard cositorit cupru fără oxigen 24/28# 96 panglica

Cip: Original importate din Taiwan Tang Ming FE1.1s

Lungime: 10M (1buc cip), 15M (1buc cip), 20M (2 buc cip) 25M (2 buc cip), 30M (3pcs cip)

De transmitere a datelor: standard USB2.0 de mare viteză

Produse aplicabile: cum ar fi: hard disk cutie, camera, tablă electronică, printer, scanner, fax, touch screen, scanner și alte dispozitive USB extins!

Sfaturi: mai Multe extensii de pe piata care poate conduce usb, carduri de rețea, în fapt, testul profesional semnalului este foarte mare, dar calitatea conexiunii este foarte slabă (conexiune de calitate este de aproximativ 5%), standardul usb 2.0 extension line puterea semnalului vândute de magazin este de 100. %, calitatea conexiunii este mai mult de 80%, care poate satisface pe deplin placa de rețea de transmisie de date cerințe.

1. Avantaje: Oferă ultra-rapid rata de transfer de pana la 480MBPS (valoare teoretică), standard 2.0 conector oferă o excelentă conductivitate electrică, ceea ce face mare viteză de transfer de date rapid și precis; built-in cip!

2. Ochiurilor de plasă țesute + folie de aluminiu + inel magnetic dublu cu trei straturi de protectie, poate reduce foarte mult electromagnetice uscat și radio uscat!

3. Intimal de protectie: Ajută la reduce interferențele de semnal și pentru a asigura compatibilitate 100% cu USB!

4. Elastic manta PVC: flexibil și nu este ușor de a sparge, durabil!

5. Date de sârmă răsucite pereche (impedanta de potrivire): Minimizarea semnalului de crosstalk și a se asigura de înaltă viteză, fără erori de transmisie de date!

6. Control de calitate: produsele au trecut De standard ridicat 5 test pentru a minimiza rata de defect!

Etichete: baterie porter cable, mac machiaj, audio dac, minu cablu usb, cerneală epson, ataudio cablu coaxial, ak4493, ak4493 topping dac, dac, cablu usb printer kabel

Origine NC(de Origine)
Certificare CE
Produse De Stare Stoc
Tip Adaptor USB
Nume De Brand CY
Numărul De Model C-419
Pachet Da

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea