Cationi De Tricotat Pulovere Pulover Casual Haine De Iarna Femei Guler Termic Pulovere Lenjerie Tricouri Sueter Mujer 2020

48.23lei

96.46lei

-50 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Cum pentru a Măsura :

NOTĂ: vă Rugăm să comparați detaliu dimensiuni cu a ta înainte de a cumpăra!!!Dacă aveți orice problemă,eu sunt fericit să vă ajute!!!

Notă:

1 .Vă rugăm să permiteți-2-3cm diferențe datorită măsurare manual.

2. Datorită diferite de afișare și pixel factori, de culoare a produsului poate fi o mică diferență, culoarea reală va prevala .

Plata susținem fllowing metodă de plată.Dacă aveți orice plată problemă,vă rugăm să trimiteți un e-mail la Balioilhaircare.ro pentru a cere ajutor.

De transport maritim 1.Dacă aveți orice transport cerință, vă rugăm să ne contactați . 2. Vom livra în pachetul tău în următoarea 1-7 zile după ce am primit plata dvs. 3.Nu putem controla dacă oficiul poștal întârzieri.Fie pacient informațiile de urmărire. 4.Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import. 5.Timpul de livrare.Returnare și rambursare, vă Rugăm să verificați pachetul și elemente cu atenție după ce a primit.Dacă aveți orice probleme, vă rugăm să ne contactați.Nu aveți nevoie pentru a deschide un litigiu.Ghid pentru înțelegerea cu problema ca adept.

Feedback-ul Feedback-ul Pozitiv (5 Stele) este foarte improtant pentru noi,vă rugăm să gândească de două ori înainte de a părăsi feedback-ul.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi netural (3 Stele) sau negative (1-2 Stele) feedback-ul.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele și vă rog să aveți încredere în noi.

Despre noi Suntem oferă de înaltă calitate element și servicii profesionale, vă rugăm să fiți siguri de cumpărare în magazin.Dacă aveți nevoie de mai mult ajutor, vă rugăm să ne contactați.Noi servi, de asemenea, pentru pantof cu ridicata și cu dropshipping vanzatori.

Etichete: femei îmbrăcăminte 2020 tricou, pulover femei, copii, vechi lenjerie de corp pentru femei, rochie transparentă femeie, de sex masculin pulover rochie, corset de catifea, pulover femei, lenjerie de corp termică pentru femei, toamna jumper, fuste pulover femei 2020

Îmbrăcăminte Lungime Regulat
Decor NICI unul
Varsta Varsta 18-35 Ani
Stil Casual
Material Microfibra
Tip De Element Pulovere
Maneca Stil Regulat
Lungime maneca(cm) Plin
Model Tip Solid
Guler O-Gât
Compoziția Materialului Cationi
Numărul De Model 2007FS88
Grosime Subtiri (Vara)
Tip De Închidere NICI unul
Technics Computerul Tricotate

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea