6-dinte pentru prelucrarea Lemnului Sculptură Disc Polizor din Lemn Modelarea Disc De 125 Polizor unghiular Instrument pentru prelucrarea Lemnului

41.29lei

59.83lei

-30 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Puncte:

1、Netedă și Controlabile de Frezat Taie: 6 dinți de lemn turbo curba de sculptură disc oferă o rapid, netedă și controlabile de frezat pentru tăiat lemn.

2、de Înaltă calitate Greu de Tungsten din Oțel: a Făcut de înaltă calitate greu de tungsten din oțel cu duritate mare si rezistenta la uzura, este ușor de a instala și de a folosi.

3、6-Design dinte: Ea oferă o suprafață netedă și controlabile de slefuire si lustruire de acțiune pentru a maximiza performanta de slefuire.un efort instrument pentru sculptură în lemn de lucru.

4、Multifunctional Sculptură în Lemn Instrument: de Înaltă performanță multifuncțională sculptură în lemn instrument, polizor unghiular atașament.Ușor de utilizat și ușor de utilizat, permițându-eliminarea de cantități mici sau mari de material.

5、Aplicarea pe scară Largă: poate fi folosit pentru toate tipurile de plută și de lemn, pentru prelucrarea lemnului, sculptură în lemn, rădăcină de sculptură, lustruire placă de ceai și cafea, masă, etc.Cel mai bun pentru rapid sculptura, de rindeluit și tunderea atunci Când este utilizat la o creează suprafețe plane atunci Când sunt utilizate pe un unghi este mai bun pentru convexe și concave formă liberă lemn modelarea.

Caracteristici:

1. De înaltă performanță, instrumente de sculptură în lemn, polizor unghiular accesorii.

2. Detalii Dimensiuni: diametru Interior: despre 16mm/0.63 inch; diametru exterior: aproximativ 90mm/3.54 inch; compatibil cu 16mm deschidere polizoare unghiulare, de înaltă performanță, sculptură în lemn unelte, potrivite pentru polizoare unghiulare și manual masina de tocat.

3. Forjate cu greu tungsten din oțel, ascuțită margine de tăiere, de tăiere de înaltă eficiență, puternic și durabil.

4. Ușor de utilizat, ușor de operat, și convenabil de a de descărcare de gestiune rumeguș.

5. Potrivit pentru diverse tipuri de rasinoase si foioase, potrivit pentru prelucrarea lemnului, sculptură în lemn, rădăcină de sculptură, lustruire tava de ceai și cafea, masă, etc.

Caietul de sarcini:

Material: oțel de tungsten

Greutate: aproximativ 260 de grame

Stil: 6 dinți, trei frunza

Culoare: albastru, rosu, auriu, argintiu, negru

Dimensiune: 90*90*20mm/3.54*3.54*0.79 inch

Diametru interior: despre 16mm/0.63 inch

Diametru exterior: aproximativ 90mm/3.54 inch

Adâncime canelură: aproximativ 5,5 mm/0.22 inch

Scop: excavarea rotund tava de ceai, tv cu dinte de slefuire

Lista De Ambalare:

6-tooth Milling Cutter*1

Etichete: din oțel inoxidabil disc de bricolaj, burdufului, m805, cutter fata, mici plictisitor cutter, ou de paște din lemn, ambarcațiuni din lemn, angl polizor, disc de striptease, disc polizor din lemn

Caracteristică 3 6-Dinte
Material Din Oțel Inoxidabil
Tip Alte
Origine NC(de Origine)
Utilizare DIY acasă
Caracteristică 1 Prelucrarea Lemnului Sculptură Disc
Nume De Brand VAHIGCY
Suport Picătură De Transport Maritim/En-Gros
Numărul De Model Șase-tooth Milling Cutter
Caracteristică 2 Rasnita Din Lemn Pentru Modelarea Disc

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea