Animale/Inima de Imprimare Brățările de Partid Curea de mână pentru Adulti, Adolescenti, Copii - 9 inch Culori Asortate (Pachet de 25)

23.08lei

28.49lei

-18 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Mare Petrecere Completări - Acestea sunt elemente retro mare și mare favoruri de partid.Au instanly set petrecere tematică în afară de alții' și aduce înapoi tone de amintiri bune zile din 90!Veți obține o mulțime de mic preț.Toată lumea se va distra ori cu aceste brățările și vreau să-i acasă!

Copiii Le Iubesc - Copii în curând va înțelege conceptul de bratari au fost pălmuit pe tot și se vor juca cu ei toata ziua.Mijlocul bucată de metal a fost acoperit cu un strat subțire de plastic, care a fost sigilat la partea cu nici partea ascuțită expuse.Divertisment de mare și în condiții de siguranță pentru copii de a purta.

Caietul de sarcini - 9 cm lungime, 1.2 cm.Se va potrivi toată lumea, inclusiv adulți, adolescenți și copii.Vine într-un pachet de 25 de bucati.

Culoare: imagine color

Material: riglă de oțel PVC

Pachetul Include: 25pcs Brățările

stil aleatorie

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este de /- 1-3cm.

Etichete: farmecul email, bratara bts kpop, bratara pentru fata, bratara silicon, bratara de imprimare, vitezometru bratara vintage, asortate bobină magnetică, american girl doll colier, palmă bratara, la modă silicon palmă brățară

Compatibilitate Toate Compatibile
Fine sau de Moda Moda
Numărul De Model Brățările
Tip De Element Bratari
Incuietoare Tip Magnet
Bratari Tip Brățări
Funcția Alte
Setarea Tip NICI unul
Origine NC(de Origine)
Stil Trendy
Gen Unisex
Forma\model GEOMETRICE
Tip Lanț Alte
Metale De Tip NICI unul

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea