Micro Liniar de Acționare Electrică 12V 50mm accident vascular Cerebral 64N 15mm/sec Durabil Compact pentru Control de la Distanță de Robotică, Automatizare Acasă

106.95lei

172.48lei

-37 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristică:

1. Siguranta: Dubla limita de switch, Opri de la Orice Poziție, Cu Mașină Automată de Blocare, Acesta se va Opri Automat atunci Când Ajunge la partea de Sus.

2. Cu liniar cu piston motor și durabil accident vascular cerebral, este o alegere ideală pentru o creștere inteligentă gama de hote, ventilatoare, dulapuri, ferestre deschidere, robotică și automatizare acasă.

Caietul de sarcini:

Tensiune de alimentare: 12V DC

Accident vascular cerebral:2"/50 mm

Viteza de deplasare: 0.6/s(15 mm/sec)

Sarcină maximă = 64N

Tub exterior material :fier

Tub interior material :Aluminiu

Zgomot ≤ 55 dB

Culoare :negru

Maxim rezistent la apă evaluare: IP54

Certificare: CE ,Rohs,UL

Ambalaj inclus:

1 x Mini Electric de Acționare Liniară

Notă:

1. Vă rugăm să permiteți-1-3 cm (0.4-1.18") diferența din cauza manuală de măsurare și de variație de culoare pentru diferite setarea de afișare.

2. Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.Vă rugăm să înțelegeți.

Etichete: actuat liniar, electric de acționare liniară metal, mici liniare servo acționare, robot pe roți, cu motor, liniare de acționare 12v, 12v actuatorului liniar, 12v motor, fixare actuator liniar, motor de curent continuu, 18 actuator liniar

Utilizare Electrocasnice
Certificare UL
Origine NC(de Origine)
Tip Micro Motor

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea