1 Pereche de Perle Dantelă Mireasa Mănuși Elegante, Transparente cu un Deget Mână Deget Costum Accesoriu pentru Seara de Banchet Dans

19.94lei

31.63lei

-36 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

1 Pereche de Mireasa Mănuși de Perle Dantelă Elegant, Transparent cu un Deget Mână Deget Costum Accesoriu pentru Seara de Banchet Dans

Descriere

Cu perle dantelă design, această pereche de mănuși de mireasa este foarte frumos și har.Transparent de tifon materialul te face sa arati mai fermecător și ochi-prinderea.Mare pentru orice ocazii speciale, cum ar fi, spectacol de operă, balet și dans, costume, scena spectacol, nunta, petreceri, etc.

Caracteristici

- Culoare: Bej.

- Material: Tifon.

- Dimensiune: 22 x 10 x 0,3 cm.

-De mănuși de mireasa cu dantela design, moale si confortabil pentru uzura, si arata foarte frumos, ține stai elegant tot timpul.

- Manusile sunt elastice, ușor de a pune pe.O mărime pentru cele mai multe, tight sau loose depinde de ce parte a circumferinței.

- Perfect pentru logodna si de nunta petrecere, costume petrecere, bal și alte ocazii speciale.

- Design Elegant, cu delicate manopera te face fermecător și ochi-prinderea în partid.

- Este un cadou ideal pentru prietenii tai fata care se pregătește pentru a fi o mireasa sau de domnisoara de onoare.Este de asemenea potrivit pentru fotografie de nunta de stil European.

- Cald Sfat: Stimate cumpărător, din cauza la efect de iluminare, monitoare luminozitate, manual de măsurare, etc., ar putea exista unele mici diferențe în culoare și dimensiune între fotografie și elementul real.Sincer sper că puteți înțelege!Vă mulțumesc!

1 Pereche x Mireasa Mănuși

Etichete: mireasa dantela cu un deget, bună mână mănuși, manusi dantela femeie, navigatie mănuși de mână, mireasa mănuși, costume costum, cu grijă croșetat costume, pantofi din piele naturală pentru femei cape, lavanda mănuși de dantelă, femei din piele pantofi de femeie doamnelor

Mănuși Lungime Încheietura mâinii
Numărul De Model Mănuși De Mireasa
Produs Mănuși De Nunta
Caracteristică 1 vezi prin mănuși
Material Microfibra
Mănuși De Mireasa Stil Degetul
Articol Degete Mănuși De Mireasa
Funcția Roșu Alb negru Mănuși de Dantelă
Caracteristică 2 negru mănuși de nunta
Numele Departamentului Adult
Tip Timp Scurt De Mireasa Mănuși
Stil Manusi Mireasa Din Dantela
Caracteristică Mănuși De Mireasa Ivory
Utilizarea pentru Femei, Mireasa, Accesorii de Nunta
Dimensiune Mănuși O Mărime
Technics Croșetate
Numele femei manusi mireasa

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea