2017 Moda Tipărite Copil Nou-Născut Băieți Fete Din Bumbac Cu Maneca Lunga Floral Romper Salopeta Tinutele Sunsuit Haine

29.65lei

35.72lei

-16 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Sfat Cald:

1. Există 4 dimensiuni (70-80-90-100) disponibile pentru următoarele listare.Vă rugăm să permiteți-1-2cm diferă datorită măsurare manual, vă rugăm să contactați vânzătorul pentru a obține informații detaliate .Multumesc.

2.Vă rugăm să comparați detaliu mărimi cu dimensiunea reală înainte de a cumpăra.

3.Dacă nu sunteți sigur cu privire la dimensiunea, vă rugăm să ne anunțați înălțimea și greutatea dumneavoastră.Deci, putem assit să alegeți dimensiunea potrivită.

** POLITICA DE RETURNARE **

Ne dedicam pentru a oferi cele mai bune servicii pentru tine.Dacă nu este mulțumit cu element, ar putea reveni în termen de 30 de zile, cu chitanța pentru o rambursare integrală a prețului de achiziție, inclusiv de transport maritim și de manipulare taxe.

** FEEDBACK **

Apreciem feedback-uri pozitive și ne va răspunde la tine la fel de bine.Dacă nu sunt îndeplinite sau aveți orice probleme, vă rugăm să contactați-ne în timp, suntem bucuroși să-ți fac o favoare.Multumesc.

Etichete: televizoare smart tv 4k 43, lurex verde de sex feminin, toxice abs vibrator, vinil pantaloni buton, living mini pietre, super luna autocolant, domnul negru peluche, vii lumini audi, domnul budha insence

Îmbrăcăminte De Tip haina
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Tip De Închidere Singur Pieptul
Gen Unisex
Guler Cu glugă
Lungime maneca(cm) Plin
Compoziția Materialului Poliester
Model Tip Florale
Tesatura Tip Lână pieptănată
Maneca Stil Regulat
Nume De Brand rorychen
Tip De Element Seturi
Stil Moda
Numele Departamentului copilul
Numărul De Model CC01057
Material Bumbac

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea